Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 apr 2011 - Anul XVI, nr. 93 (4691)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Din trafic

Trimis în judecată, după ce a spart oglinda de la Loganul poliţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din oraşul Gura Humorului a fost trimis zilele trecute în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, după ce a distrus una dintre oglinzile retrovizoare ale unui autoturism Dacia Logan, din dotarea poliţiei.

Ionuţ Silviu Ghişovan, în vârstă de 21 de ani, nu a fost dat pe mâna judecătorilor pentru distrugerea propriu-zisă, ci pentru faptul că, în momentul producerii incidentului, susţin anchetatorii, era sub influenţa băuturilor alcoolice la volanul unei maşini, a încercat să fugă de poliţişti şi a refuzat apoi să sufle în alcooltest şi să i se recolteze probe de sânge.

De cealaltă parte, inculpatul a susţinut în cursul anchetei că nu el a fost la volan, ci o rudă de-a sa, aducând chiar şi martori care să-i susţină varianta. Doi dintre martori, rude cu tânărul trimis în judecată, au fost sancţionaţi cu câte 1.000 de lei pentru mărturie mincinoasă.

Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, întrucât existau suspiciuni că se încearcă muşamalizarea cazului.

 

Poliţiştii l-au găsit singur în maşină, pe scaunul din dreapta, vorbind la telefon

Toată povestea s-a petrecut în noaptea de 18/19 decembrie 2009, în jurul orei 3:00, când şoferul unui autoturism Audi A6, care se deplasa pe bulevardul Bucovina din Gura Humorului, a lovit oglinda retrovizoare a unei autospeciale Dacia Logan cu însemnele poliţiei, maşină în care se aflau un agent de poliţie şi un jandarm.

Şoferul de pe Audi şi-a continuat drumul, iar oamenii legii au trecut la urmărirea acestuia, apelând şi la un alt echipaj pentru blocarea fugarului.

Poliţiştii au ajuns din urmă autoturismul Audi, care era oprit în faţa Casei de Cultură din localitate.

Anchetatorii susţin că la volan se afla Ionuţ Silviu Ghişovan şi că acesta, ştiind că este urmărit, a oprit maşina, a lăsat motorul pornit, a trecut pe scaunul din dreapta şi a început să vorbească la telefonul mobil, la câteva secunde distanţă oprind în dreptul său şi maşina de poliţie.

La vederea poliţiştilor, tânărul, se arată în actele de sesizare a instanţei, a devenit recalcitrant şi a refuzat să fie testat cu etilotestul şi alcooltestul. Întrebat cine a fost la volan, tânărul a declarat că nu mai ţine minte.

Ulterior, Ionuţ Silviu Ghişovan a susţinut că la volan era mătuşa acestuia, care a venit să-l ia de la discotecă, întrucât el consumase alcool şi nu putea să se urce la volan. Pentru că el a vrut să continue petrecerea, a susţinut tânărul, mătuşa sa a plecat acasă, iar el îşi suna un amic să vină să-i conducă maşina, explicând astfel faptul că era singur în maşină, pe scaunul din dreapta şi vorbea la telefon când a fost găsit de poliţişti.

 

Declaraţii contradictorii

Procurorii anchetatori au identificat în declaraţiile martorilor, aduşi să confirme varianta inculpatului, mai multe „nesincronizări”. De altfel, o parte dintre martori şi-au retractat declaraţiile pe parcursul urmăririi penale.

Singurii care au susţinut în continuare varianta tânărului au fost mătuşa şi unchiul acestuia, care au fost de altfel şi amendaţi cu 1.000 de lei fiecare.

Rămâne de văzut în instanţă care variantă va rămâne în picioare în faţa judecătorilor, a inculpatului sau cea a procurorilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trimis în judecată, după ce a spart oglinda de la Loganul poliţiei.
 Vizualizări articol: 727 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 5 voturi
Trimis în judecată, după ce a spart oglinda de la Loganul poliţiei3.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(21 apr 2011, 12:37:49
Jigodii si specimene ca acesta daca era in SUA era aruncat de pamant ,incatusat si judecat de urgenta apoi condamnat .Dar in Romania le merge ca au cu cine se juca,se joaca cu legile fara valoare ale acestui stat.Avem oameni bine pregatiti dar daca nu ii ajuta legile la asta se ajunge.Rusine,rusine,rusine celor care vad ce se intampla cu aceasta tara si NU VOR sa schimbe nimic.
2.   Pinochio trimis de
(21 apr 2011, 14:42:37
minciuna are picioare scurte. sper ca cei de la parchet să-l spargă bine şi să-l văd trimis în judecată pentru toate infracţiunile pe care le-a comis la 3 dimineaţa.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei