Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 apr 2011 - Anul XVI, nr. 93 (4691)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rădăuţi

Centrul municipiului, pregătit pentru Sărbătorile de Paşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zona centrală din municipiul Rădăuţi, cu parcul şi căile de comunicaţii care se intersectează în kilometrul zero al localităţii, a îmbrăcat haine primăvăratice de sărbătoare, încă de la începutul acestei săptămâni, când lucrătorii serviciului de specialitate din primăria locală au început să instaleze ghirlande luminoase şi figurine care să marcheze Sărbătoarea Paştelui, sărbătoare de care ne mai despart câteva zile. „Am ţinut mult ca executivul local să marcheze şi în acest an Sărbătorile Pascale. Cu un efort financiar minim am decis să asigurăm în centrul municipiului nostru un iluminat festiv şi să instalăm câteva figurine specifice Sărbătorilor de Paşti. Se pare că iniţiativa noastră a prins, dovadă fiind grupurile de copii, părinţi şi bunici, care sunt permanent lângă iepuraşul montat în vecinătatea Catedralei. Profit de această ocazie şi le adresez tuturor rădăuţenilor multă sănătate, un Paşte fericit şi tot ce îşi doresc!”, a declarat primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean.

 

„Vă asigur că locuiţi într-un oraş frumos şi curat”

Dacă rădăuţenii au apreciat „insula de sărbătoare” din centrul oraşului, se pare că şi turiştii care au tranzitat municipiul, în ultimele zile, spre mănăstirile din zonă, au apreciat iniţiativa primarului Olărean. „Locuiesc într-un oraş din Ardeal, localitate de mărimea Rădăuţiului. Sunt cu familia, în drum spre Suceviţa, şi la insistenţele juniorului am oprit aici, ca să facem o fotografie lângă iepuraşul de Paşte. E prima dată când ajung în Bucovina, în zona dumneavoastră, îmi place aici şi vă asigur că locuiţi într-un oraş frumos şi curat. Sărbători fericite rădăuţenilor!”, a spus tatăl unui băieţel de patru-cinci ani, care era nedumerit că ouăle din braţele iepurelui sunt „atât de mari”.

La fel de încântat era, ieri după-amiază, şi Petrică, un elev de la Şcoala Nr. 4: „E frumos aici, îmi place iepuraşul şi îmi plac şi ouăle de Paşte. Cred că şi acest parc, care este înecat într-o mare de lalele, e cel mai frumos din lume”.

Încă de ieri seară a fost inaugurată şi fântâna arteziană din parcul central, fântână realizată după un model olandez.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Centrul municipiului, pregătit pentru Sărbătorile de Paşti.
 Vizualizări articol: 657 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Centrul municipiului, pregătit pentru Sărbătorile de Paşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Iepuri trimis de
(21 apr 2011, 14:57:46
Imi plac chestiile astea cu iepurasii, sunt specifice zonei noastre din mosi-stramosi. Apropo de iepurii din parcul central de la Radauti, s-a interesat oare cineva cat au costat? Eu am auzit ca suma se invarte in jurul a 2 miliarde de lei vechi... Cu toate chiciurile astea si ministresa tzatoasa o sa avem milioane de turisti de Paste(le cailor) !
1.1  RE: Iepuri trimis de
(21 apr 2011, 22:58:27
in loc sa te bucuri ca e frumos si ca asa ceva la noi in Radauti nu a fost niciodata ....pe tine te intereseaza cati bani s-au cheltuit...crezi ca mai conteaza cati bani s-au cheltuit? era mai bine sa se cheltuie pe altceva care nu exista? sau banii aia sa fie bagati in buzunarul altor persoane? Nu conteaza cat s-a cheltuit important e ca da frumos si se vede ceva in bine...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei