Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 apr 2011 - Anul XVI, nr. 93 (4691)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PSD propune modernizarea a încă patru drumuri prin PNDI

Joi, 21 Aprilie 2011 (17:11:47)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, deputatul Cătălin Nechifor, a anunţat că reprezentanţii social-democraţi din Consiliul Judeţean, împreună cu cei din PNL vor iniţia un proiect de hotărâre prin care propun suplimentarea numărului de drumuri judeţene care vor fi modernizate prin Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii (PNDI). Nechifor a spus că pe lângă cele şapte drumuri pentru care s-a obţinut aprobarea Ministerului Dezvoltării pentru a fi modernizate, consilierii PSDşi PNL propun modernizarea drumurilor Brodina – Ulma, Frătăuţii Noi – Voitinel, Hârtop – Valea Glodului – Vultureşti – Liteni şi Forăşti – Manolea – Dolheşti.

Nechifor a mai precizat că reprezentanţii PSDdin Consiliul Judeţean au solicitat de la conducerea acestei instituţii informaţii cu privire la toţi indicatorii tehnico-economici aprobaţi pentru drumurile judeţene în perioada 2007 – 2011. El a arătat că deşi solicitarea a fost depusă la începutul acestei săptămâni, conducerea CJ Suceava nu a trimis nici un răspuns. „Asta deoarece încercăm prin consilierii PSDşi PNL să venim cu o propunere suplimentară de drumuri judeţene, care să fie realizate prin PNDI. Am constatat că preţurile care sunt puse la Suceava pentru drumurile judeţene sunt exagerate. De trei ori faţă de valoarea reală de execuţie. Şi credem ca din aceşti bani pe care îi primim de la Guvern, bani virtuali de fapt, pe care tot va trebui să-i plătim din 2013, am avea posibilitatea să facem nu 93 de kilometri, ci mult mai mulţi. Noi credem că putem merge la o lungime dublă de kilometri. Dacă am dubla numărul de kilometri, preţul s-ar apropia de cel real”, a declarat Cătălin Nechifor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD propune modernizarea a încă patru drumuri prin PNDI.
 Vizualizări articol: 777 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD propune modernizarea a încă patru drumuri prin PNDI0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei