Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 apr 2011 - Anul XVI, nr. 93 (4691)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reclamaţie falsă

A sunat la 112 şi a anunţat că şeful de post i-a dat cu un par în cap

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din comuna Fântâna Mare a sunat la 112 şi a anunţat că şeful de post l-a agresat, mai exact l-a lovit cu un par în cap. S-a întâmplat marţi seară, în jurul orei 18.00, la faţa locului fiind trimis imediat un echipaj de la Poliţia municipiului Fălticeni, dar şi o ambulanţă.

Bărbatul care a sunat la 112, Valerică D., în vârstă de 37 de ani, nu prezenta însă nici un fel de leziuni şi era în stare de ebrietate. Poliţiştii de la Fălticeni au identificat mai mulţi martori, iar concluzia este clară: apelul la 112 a fost fals. 

Din anchetă rezultă că bărbatul de 37 de ani se deplasa cu o căruţă pe un imaş, pe raza localităţii, iar la un moment dat, calul, nesupravegheat, a ajuns pe şosea. Aici, căruţa s-a intersectat cu o maşină, care, lovindu-se de atelajul hipo, a fost uşor avariată. La faţa locului a fost chemată poliţia, iar de aici s-a ajuns imediat la scandal. Nemulţumit că poliţistul îl ia la rost, individul a sunat la 112 şi a reclamat că şeful de post i-a dat cu parul în cap.

Pentru apelarea nejustificată a numărului de urgenţe 112, bărbatul a încasat o amendă în cuantum de 2.000 de lei. Aceasta a fost aplicată în baza OUG 34/2008, privind organizarea şi funcţionarea Sistemului naţional unic pentru apeluri de urgenţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A sunat la 112 şi a anunţat că şeful de post i-a dat cu un par în cap.
 Vizualizări articol: 1056 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
A sunat la 112 şi a anunţat că şeful de post i-a dat cu un par în cap3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(21 apr 2011, 12:25:45
Cred ca e profund afectat acest individ,nici nu doarme ,nici nu mai mananca de spaima acestei sume de 2000lei pe care o are de platit.Nu o va plati si nu va pati nimic acesta e sistemul din tara la ora actuala, si asta s-a dorit. E vai si amar de tara asta NU SE VREA a se schimba nimic in bine.
2.   Cine plateste trimis de
(21 apr 2011, 16:36:03
Amenda aplicata trebuie sa se dea termen de plata ,daca nu e platita la termenul stabilit sa fie executat silit,degeaba se asplica amenzile ca foarte putini le platesc.
2.1  RE: Cine plateste trimis de
(21 apr 2011, 23:46:11
mai nou daca ai CARD la o banca, si ai datorii la stat (amenzi) , imi ia banii de pe card!!!! nu ai bani? nu`i nimic, da cu MINUS!! , vrei sa iti inchizi apoi contu? trebuie sa platesti MINUSU!! .... deci ... aveti grijalaughing ......... nu platesti minusu? nu e problema, poate ai sa vrei odata un credit doar cu buletinul pentru un toaster, nu o sa il mai obtiilaughing

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei