Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 apr 2011 - Anul XVI, nr. 93 (4691)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Organizare

Recensământul pilot din judeţul Suceava va avea loc în luna mai

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În cursul lunii mai 2011, în mai multe zone din judeţ va avea loc un recensământ de probă al populaţiei. Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Suceava, Monica Tataru, a precizat că recensământul populaţiei şi al locuinţelor din judeţul Suceava va avea loc anul acesta, în perioada 22 – 31 octombrie. Tataru a precizat că pentru verificarea modului de recenzare, culegere, centralizare şi interpretare a datelor, în perioada 7 – 16 mai 2011 se va desfăşura un recensământ pilot, în care sunt incluse mai multe zone din judeţul Suceava. Astfel, recensământul pilot va avea loc în şapte zone din judeţ, adică trei în municipiul Suceava şi câte o zonă în comunele Dărmăneşti, Pătrăuţi, Vereşti şi Putna.

Monica Tataru a explicat că fiecare sector în care se va desfăşura recensământul pilot cuprinde 100 de locuinţe. „Centralizarea datelor se va realiza până la data de 23 mai, urmând ca acestea să fie analizate şi să se aducă eventualele corecţii privind procedura de recenzare, care se va aplica pentru procesul din luna octombrie. Recensământul populaţiei şi al locuinţelor este un instrument indispensabil de asigurare a informaţiilor pentru fundamentarea deciziilor în domeniul economic şi social, pentru proiectarea populaţiei pe un orizont mai apropiat sau mai îndepărtat de timp şi pentru construirea bazelor de sondaj necesare efectuării anchetelor specifice în rândul gospodăriilor”, a declarat Monica Tataru.

Ea a adăugat că pentru organizarea recensământului populaţiei şi al locuinţelor, prefectul Sorin Popescu a emis un ordin prin care s-a constituit Comisia judeţeană de organizare a recensământului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Recensământul pilot din judeţul Suceava va avea loc în luna mai.
 Vizualizări articol: 639 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Recensământul pilot din judeţul Suceava va avea loc în luna mai0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei