Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 apr 2011 - Anul XVI, nr. 93 (4691)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Turism

95% dintre locurile din pensiunile din Gura Humorului sunt ocupate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă că până luni, 18 aprilie, 95% dintre locurile de cazare din pensiunile şi hotelurile din oraşul Gura Humorului au fost rezervate de turişti pentru perioada Sărbătorilor Pascale. Flutur a mai spus că, potrivit datelor oficiale, în comuna Vama erau rezervate 90% dintre locurile de cazare, în timp ce în Putna procentul înregistrat a fost de 85. De asemenea, la Suceviţa şi Mălini erau ocupate 70% dintre locurile din pensiuni, iar la Vatra Dornei şi Câmpulung Moldovenesc – 40%.

„Îmi exprim speranţa că în perioada următoare aceste procente vor creşte. Îmbucurător este faptul că în momentul de faţă gradul de ocupare a pensiunilor este bun şi foarte bun. În unele zone, gradul de ocupare se menţine la cel înregistrat în aceeaşi perioadă a anului trecut, iar în altele numărul turiştilor va fi mai mare”, a declarat Gheorghe Flutur. El a subliniat faptul că în Suceviţa şi Vama numărul turiştilor care au făcut deja rezervări pentru perioada Sărbătorilor Pascale s-a dublat în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

Pe de altă parte, preşedintele CJ Suceava a declarat că în prima zi de Paşte, duminică, sucevenii sunt invitaţi în parcul din faţa Palatului Administrativ, de la ora 13:00, pentru a ciocni un ou roşu şi pentru a asista la un concert de toacă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 95% dintre locurile din pensiunile din Gura Humorului sunt ocupate.
 Vizualizări articol: 835 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
95% dintre locurile din pensiunile din Gura Humorului sunt ocupate1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Evazionisti trimis de
(22 apr 2011, 02:02:30
pun pariu ca daca se face un control marti sau miercuri, numarul total de turisti inregistrati va fi sub 40% pt aceasta minivacanta, cu toate ca ei sar putea sa aibe pline pensiunile atunci

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei