Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 apr 2011 - Anul XVI, nr. 90 (4688)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scandal de proporţii

Bătaie sângeroasă între fraţi, cu răngi şi cuţite, din cauza mărturiilor date într-un proces

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O familie de romi din comuna Arbore a fost implicată într-un conflict sângeros în plină stradă, doi indivizi, ajutaţi de un al treilea, atacându-şi fraţii cu cuţitele şi cu răngile. Totul e plecat de la mărturia depusă într-un proces de unul dintre fraţi, declaraţii care nu au fost în avantajul altor doi fraţi. Bărbatul acuzat de „trădare” a ajuns la spital în stare gravă, cu capul strivit şi cu o mână fracturată.

 

Scandalul a izbucnit vineri, în jurul orei 12.30, un apel la numărul de urgenţe 112 anunţând că în centrul comunei Arbore a avut loc o bătaie în urma căreia două persoane sunt grav rănite.

Din ancheta poliţiei rezultă că fraţii Sorin şi Virgil Ferari, de 45, respectiv 46 de ani, aflaţi cu o căruţă în apropierea unui bar din localitate, s-au întâlnit cu Toader Ferari, de 38 de ani, fratele lor, cel cu care se află în relaţii de duşmănie din cauza declaraţiilor date de acesta la un proces în care ei sunt judecaţi. Cu minţile înfierbântate de alcool, cei doi, ajutaţi de un consătean, s-au hotărât să se răzbune pe fratele lor. L-au atacat cu cuţite şi mai multe bare metalice, pe care le aveau în căruţă. În sprijinul celui agresat a sărit un alt frate din familia Ferari, Vasile, în vârstă de 56 de ani, care a fost lovit şi el violent în zona capului. 

La faţa locului, poliţiştii i-au găsit aproape inconştienţi, plini de sânge, pe Toader Ferari şi pe fratele său Vasile, cel care îi sărise în apărare. Ambii au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Spitalul municipal Rădăuţi.

 

Plăgi zdrobite şi leziuni de scalp

Toader Ferari a fost internat cu fractură de braţ drept şi traumatism cranio-cerebral cu plăgi zdrobite frontal şi occipital, din cauza stării destul de grave acesta fiind transferat la Spitalul Judeţean Suceava. Cealaltă victimă, Vasile Ferari, a fost diagnosticată cu traumatism cranian şi cu multiple plăgi de scalp, leziuni suferite în urma loviturilor repetate cu obiectele contondente.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală, urmând ca în funcţie de rezultatul examinării medico-legale a victimelor să fie efectuată încadrarea juridică a faptei”, a declarat inspectorul principal Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Rămâne de văzut dacă victimele vor fi de acord să-şi susţină plângerile împotriva agresorilor, de obicei, în conflictele de acest gen, mai ales în comunităţile de romi, părţile împăcându-se.

În comuna Arbore au mai fost înregistrate în ultima perioadă conflicte între familiile de romi, însă nu de amploarea celui de acum trei zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătaie sângeroasă între fraţi, cu răngi şi cuţite, din cauza mărturiilor date într-un proces.
 Vizualizări articol: 2194 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Bătaie sângeroasă între fraţi, cu răngi şi cuţite, din cauza mărturiilor date într-un proces1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Se putea mai bine trimis de
(18 apr 2011, 11:09:01
nasol cu ţîganii aştia. nu-s în stare să facă treaba până la capăt. doi trebuiau să ajungă la parcul rece, iar doi la bulău. dispăreau 4 din peisaj.
2.   N-au decat trimis de
(18 apr 2011, 17:21:41
n-au decat sa se omoare ...atata paguba in ciuperci !Cateva jigodii in lipsa ...ca prea s-au inmultit si-s rai si ai dracului...
3.   ...ca si tantarii, INUTILI pe pamant trimis de
(18 apr 2011, 22:53:37
Daca eram sef de post in Arbore interveneam dupa ce aflam ca cei 4 tigani au murit in altercatie, politistul este in asentimentul meu cu siguranta.
3.1  RE: ...ca si tantarii, INUTILI pe pamant trimis de
(18 apr 2011, 23:49:48
In tari ca..SUA, politia nu intervine de fiecare data cand se intampla lucruri de astea pe strada. Spre exemplu, daca niste gangsta (tigani la noi) incep sa se injunghie, sa se bata, sa se impuste, nu vine nici dracu sa-i disperseze, sa-i salte in duba...sa-i duca la spital unde sa fie tratati din banii contribuabililor. Ii lasa sa se cafteasca si sa se killareasca pana au terminat. Ca statul protejeaza cetateanul care respecta legea, nu infractorii.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei