Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 apr 2011 - Anul XVI, nr. 90 (4688)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Spaţii verzi

300 de copăcei cu nume de copii, plantaţi la staţiile OMV din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sute de copăcei, care la bază au inscripţionate numele unor copii din Suceava, au fost plantaţi sâmbătă, în preajma celor două staţii OMV din oraş – cea de la Bazar şi cea din zona Metro.

Acţiunea iniţiată de conducerea OMV Suceava s-a bucurat de un real succes, în condiţiile în care aproape 100 de oameni, clienţi şi angajaţi ai OMV, împreună cu copiii lor, au mers sâmbătă, în ajun de Florii, să planteze copăcei.

“După ce în anii anteriori membrii echipelor de la OMV Suceava au participat la diverse acţiuni de donare sânge, ecologizare a unei zone afectate de gunoaie pe malul râului Suceava, plantare de copaci în zona ANL Burdujeni, etc., în această primăvară ne-am gândit la o acţiune inedită: plantarea de către copiii angajaţilor de la staţiile OMV Suceava a unor copăcei care să aibă numele copiilor. Astfel, copiii şi-au inscripţionat numele pe o plăcuţă şi au dat numele lor copacului pe care l-au plantat şi care va creşte împreună cu ei”, a declarat iniţiatorul acţiunii, Dan Cuşnir, dealer OMV Suceava.

Zeci de familii, clienţi, prieteni şi angajaţi au răspuns apelului OMV de a creşte spaţiile verzi din oraş, prezentându-se sâmbătă dimineaţă la staţiile de combustibil din cele două puncte cheie din oraş.

“Vremea a ţinut cu noi, fiind prima zi cu soare după două săptămâni de ploi. După ce de 1 şi 8 Martie ne-am încântat clienţii şi clientele cu mărţişoare şi trandafiri, acum, sub supravegherea şi îndrumarea specialiştilor de la Direcţia Silvică Suceava, au fost plantaţi 300 de arbori tuia, achiziţionaţi de la Pepiniera Salcea. Astfel, am reuşit să finalizăm evenimentele specifice primăverii prin această acţiune pe care o considerăm extrem de reuşită”, a adăugat Dan Cuşnir, care a mulţumit tuturor pentru sprijinul oferit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 300 de copăcei cu nume de copii, plantaţi la staţiile OMV din Suceava.
 Vizualizări articol: 828 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
300 de copăcei cu nume de copii, plantaţi la staţiile OMV din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Copacel,copacel... trimis de
(18 apr 2011, 15:23:49
Copiii au plantat copacei iar noi trebuie sa ne adunam cat mai multi sa plantam cat mai multi cacacei in statiile OMV ca nu stiu decat sa urce preturile . Au venit din p...zda masii din Ungaria si ne vand noua benzina la pret mai mare decat in occident. Ba ca-i laie ,ba ca i balaie ca creste euro da vedem toti ca euro e 4 lei si benzina se tot scumpeste ca nu le mai ajunge la jigodii . ASA CA ROMANI PLANTATI CAT MAI MULTI CACACEI IN STATIILE OMV FARA SA VA FIE JENA DE CAMERELE DIN STATII CA NICI LOR NU LE E JENA SA VA JUPUIASCA DE 3 RANDURI DE PIEI ! CACACEI ROMANI CACACEI !happy
1.1  RE: Copacel,copacel... trimis de
(18 apr 2011, 21:18:40
OMV,o companie de stat din Austria de 8 ori mai mica decat Petrom,a cumparat 81 % din actiunile gigantului Petrom gratie "derbedeilor PSD-isti", in frunte cu arogantul H'Adrian din Zambaccian,nepotul matusii Tamara."Fireste" ca era momentul sa scoata ceva comisioane arogantul,"pana la urma" i-a reusit.Astazi romanii cumpara benzina la pretul de 1,3 euro,datorita clicii securisto-comuniste a "senilului" Iliescu care i-a pastorit pe trepadusi spre furaciune.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei