Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 mar 2011 - Anul XVI, nr. 68 (4666)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Funcţie

Irina Vasilciuc este noul administrator public al judeţului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Funcţia de administrator public al judeţului Suceava va fi ocupată de actualul director economic al Consiliului Judeţean, Irina Vasilciuc. Aceasta a obţinut media generală 10 la concursul susţinut în zilele de luni şi marţi pentru postul de administrator public în faţa unor specialişti ai Consiliului Judeţean Suceava. Irina Vasilciuc ar urma să preia noua funcţie în maxim 15 zile de la anunţarea rezultatului concursului, în urma unei dispoziţiei a şefului administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur. De asemenea, acesta ar urma să numească şi un nou director economic, funcţie care va rămâne vacantă în urma obţinerii postului de administrator public de către Irina Vasilciuc.

Postul de administrator public al judeţului Suceava a fost înfiinţat pentru prima dată în anul 2008, imediat după ce Gheorghe Flutur a obţinut funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Primul ocupant al acestei funcţii a fost Petru Luhan, care ulterior a devenit europarlamentar. După plecarea lui Petru Luhan în Parlamentul European, în toamna anului 2009, postul de administrator judeţean a fost desfiinţat.

Funcţia de administrator public a fost reînfiinţată la propunerea lui Gheorghe Flutur, reintroducerea acestui post în organigrama CJ Suceava fiind aprobată de membrii deliberativului judeţean. Flutur a explicat că noul administrator public al judeţului va avea ca atribuţii urmărirea investiţiilor realizate din fonduri de la Uniunea Europeană şi creşterea gradului de absorbţie a fondurilor europene.

Preşedintele CJ Suceava a declarat ieri că în perioada imediat următoare va stabili data de la care Irina Vasilciuc va prelua noua funcţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Irina Vasilciuc este noul administrator public al judeţului.
 Vizualizări articol: 3148 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.3 din 12 voturi
Irina Vasilciuc este noul administrator public al judeţului1.3512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Domnita trimis de
(23 mar 2011, 11:34:35
LA ANUL IN IUNIE ITI IEI..BOCCELUTA CU FLUTUR CU TOT!!!
1.1  RE: Domnita trimis de
(23 mar 2011, 20:25:33
salariul e nesimtit fata de cat castiga ceilalti angajati....tipa e ok!...dar munca o fac ceilalti...pana la urma ala micu' o duce si o incaseaza...!.
2.   Ce nu ne-a spus..... trimis de
(23 mar 2011, 12:21:55
CE NU NE-A SPUS D/L FLUTUR DACA VA AVEA ACELASI SALARIU NESIMTIT CA LUHAN SAU VA FI PLATITA CA UN BUGETAR !!!
2.1  RE: Ce nu ne-a spus..... trimis de
(23 mar 2011, 13:15:53
200 mil pe luna ti se pare un salar nesimtit? Inseamna 50.000 euro pe an. Pune in balanta cheltuiala cu beneficiul: daca un singur proiect european esueaza se pierd milioane de euro. Mai bine pune-ti intrebarea daca madamme e competenta sau nu. Sa alergi de una singura pentru un post atat de bine platit... parca nu e asa de greu sa iesi pe primul loc. Sunt atat de multi oameni cu MBA, cu studii si experienta extrem de serioasa in domeniu. Pentru un salariu de genul asta sigur am fi putut atrage o valoare la nivel national. dar Flutur a preferat un om de-al casei. Sper sa nu se fi inselat din nou asa cum a facut in cazul lui Luhan.
3.   In sfarsit trimis de
(23 mar 2011, 12:47:03
... o alegere corecta! Doamna Vasilciuc nici nu poate fi comparata cu fostul administrator. Este cu mult bun simt, competenta, la locul ei, bravo si felicitari pentru alegerea facuta.Am avut onoarea sa o cunosc cand lucra la Primaria Suceava si ma bucur ca a ajuns unde este.Felicitari si mult succes, doamna!
4.   Penibil fluturas trimis de
(23 mar 2011, 12:47:32
vezi duduie sa nu te ingrasi de la absorbtie...
5.   Locul 1?! trimis de
(23 mar 2011, 15:10:17
Ar fi culmea sa alergi de unul singur si sa iesi pe locul 2...
5.1  RE: Locul 1?! trimis de
(23 mar 2011, 18:20:54
Gresesti - chiar daca a luat proba scrisa cu 10, era posibil sa pice oralu' ... Am avut mari emotii luni !
6.   Poftim? .... trimis de
(23 mar 2011, 17:02:27
Cei PUSI nu-si vor face treaba niciodata fiindca nu sunt lasati sa si-o faca si de asta-s PUSI. Se vad interesele de la o posta fiindca de asta a fost un singur candidat si nota 10...Nici macar 9.99 ,asa ca sa ii putem prosti pe prosti.Oare ce o recomanda pe doamna ,fiindca vad ca in cazul dumneaei vorbim de bani europeni.....,pe cand precedentul,facea treaba presedintelui de parca nu fusese ales de electorat un presedinte ci un administrator unic.Dar ce ne mai poate mira in TARA TUPEULUI ? Oare ce persoane au facut parte din comisia de examinare..???..tot asa intreb,pentru prosti si cred ca ar trebui ca aceste informatii si detalii sa fie foarte transparente si expuse fara a fi cerute ca doar gestionati banul public si nu mostenirile familiilor proprii(am zis corect,nu m-am referit la familia politica )

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei