Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 mar 2011 - Anul XVI, nr. 68 (4666)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fălticeni

Campanie de prevenire a consumului de plante etnobotanice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În cadrul campaniei de prevenire a consumului de plante etnobotanice ,,Împreună pentru siguranţa copilului tău. Parteneriat Poliţie – Şcoală – Familie”, agentul-şef Mihai Mitu şi agentul principal Cristian Luncăniţa, din cadrul Poliţiei municipiului Fălticeni, şi inspectorul Ionuţ Epureanu, din partea Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul IPJ Suceava, au fost prezenţi, la sfârşitul săptămânii trecute, în mijlocul elevilor de clasa a VII-a şi a VIII-a de la Şcoala Nr. 2 „Ion Irimescu” şi Şcoala Nr. 1 „Al. I. Cuza” din Fălticeni.

Acţiunea desfăşurată la Şcoala „Ion Irimescu” constituie în acelaşi timp şi o activitate derulată în parteneriat cu Poliţia Fălticeni, în cadrul proiectului „Violenţa naşte violenţă”.

Poliţiştii le-au vorbit elevilor despre pericolul pe care îl reprezintă consumul substanţelor interzise, cu accent pe plantele etnobotanice. Elevilor le-a fost prezentat un material video care a scos în evidenţă riscurile şi consecinţele în plan juridic şi medical asociate consumului de plante şi substanţe cu efect halucinogen.

„Ştim că sunteţi tineri şi priviţi cu scepticism ceea ce vă spun cei din jurul vostru, tocmai de aceea ne adresăm vouă şi părinţilor voştri prin această campanie de prevenire pe care am început-o în luna martie. Sperăm să fiţi receptivi la mesajele pe care vi le transmitem pentru ca nici unul dintre voi să nu aibă de suferit mai târziu. Ne bazăm în acest demers şi pe ajutorul cadrelor didactice, care au fost întotdeauna receptive la solicitările noastre. Nu există drog mai mult sau mai puţin legal. Nu există drog puternic sau drog care poate fi ingerat. Există numai droguri care vă nenorocesc destinele, uneori ireversibil”,le-a spus elevilor inspectorul Ionuţ Epureanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campanie de prevenire a consumului de plante etnobotanice.
 Vizualizări articol: 936 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Campanie de prevenire a consumului de plante etnobotanice5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei