Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 mar 2011 - Anul XVI, nr. 68 (4666)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Să batem, chiar şi degeaba!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începe săptămâna Bosnia, ba chiar şi Herţegovina, asta dacă nu cumva ne vom trezi că va fi decisivă republica Srpska! Federaţia tricefală a foştilor iugoslavi are ultimatum până la întâi aprilie de la mai-marii fotbalului, miza fiind excluderea totală, atât la nivel de naţională, cât şi de cluburi. Strategic nevoie mare, bosniacii (să-i numim aşa, generic) au fixat şedinţa în care vor evalua situaţia pe 29 martie. Există varianta ca fiecare dintre cele trei capete să ţină prea mult la gâtul său, dar unii spun că şi fudulia prostească ar putea avea rolul ei. Cu acelaşi deznodământ, desigur. Aşa că meciul ăsta, pe care l-am transformat în bornă pentru actuala generaţie, s-ar putea dovedi un mare fâs, cu o singură condiţie. Să batem! Da, farsa perfectă asta ar fi: să învingem Bosnia, apoi aceasta să fie suspendată! Adică, în timp ce noi am tremurat şi transpirat pentru victorie, alde Belarus şi Albania ar câştiga fără măcar să se deplaseze. În schimb, dacă luăm bătaie, drumul gazdelor spre baraj ar fi oarecum defrişat, caz în care nu cred că alea trei capete ar fi chiar atât de bătute în capete, încât să-şi refuze această şansă.

Lăsând la o parte scenariile, să trecem la ce ne doare. Mai e ceva vreme, dar echipa îi e de pe acum făcută de toată lumea juniorului. Poate vă amintiţi de echipa pentru Bosnia (chiar aşa s-a intitulat articolul), apărută aici după turneul din Cipru, deci cu mai bine de o lună în urmă. Ea este încă valabilă în proporţie de vreo 90%, căci Mutu pe atunci nu numai că nu exista pe terenul echipei de club, dar nici măcar în vestiar nu era primit. Că tot veni vorba de el, Mutu are acea ambiţie de a da peste nas contestatarilor, de a le da cu tifla deontologilor care-l cer afară pe motive comportamentale. E şi asta o forţă propulsoare. Dar dacă o va zbârci, cei care-l aşteaptă la cotitură nu vor avea milă. Presiunea mediatică ar fi enormă şi pagina Mutu s-ar întoarce definitiv pentru naţională. Oricum se va întoarce mai devreme sau mai târziu. Dar nu mai bine mai târziu?!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Să batem, chiar şi degeaba!.
 Vizualizări articol: 859 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Să batem, chiar şi degeaba!5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei