Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 feb 2011 - Anul XVI, nr. 47 (4645)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Avertisment

Locuitorii din toate cartierele Sucevei vor fi afectaţi marţi de oprirea apei potabile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Mii de familii din municipiul Suceava şi din comuna Şcheia nu vor beneficia marţi, 1 martie, de apă potabilă, din cauza unor lucrări ISPA de reabilitare a sistemului public de apă rece, atât la sursa de apă, la turnul de apă de la Sf. Ilie, cât şi la unele conducte de transport şi distribuţie.

Oprirea furnizării apei potabile din sursa de la Berchişeşti va începe în noaptea de luni spre marţi, de la ora 00.00, estimându-se că reluarea serviciilor de alimentare cu apă rece se va face în aceeaşi zi, jurul orei 13.00.

Cele mai afectate zone sunt cele din zonele mai înalte ale oraşului, unde oprirea furnizării apei, de la sursă, va fi resimţită cel mai repede, în vreme ce în cartierele mai joase, precum Burdujeni, apa va fi furnizată, dar la o presiune redusă, care i-ar putea afecta doar pe cei de la etajele superioare.

Astfel, oprirea apei potabile îi va afecta în primul rând pe locuitorii cartierului Obcini, inclusiv străzile Ion Irimescu, Sofia Vicoveanca şi Traian Ţăranu, pe cei ai cartierului Zamca, locuitorii blocurilor T7 şi T8 de pe bulevardul George Enescu, pe cei ai blocurilor T1, T2 şi T3 de pe strada Mărăşti şi pe locatarii blocului T3 de pe strada Mărăşeşti.

Oprirea apei potabile va fi resimţită şi pe străzile Alexandru cel Bun, Ştefan Dracinschi, Ştefan Tomşa, Doamna Maria Voichiţa, iar parţial şi pe bulevardul 1 Mai, de la intersecţia cu strada Universităţii până la intersecţia cu strada Mihai Viteazul.

O altă zonă afectată de lucrările la reţeaua de apă potabilă este cea a străzilor Cernăuţi, Ştefan Ştefureac, Nicolae Labiş, Semicercului, Solidarităţii, Dimitrie Dan, Platoului, T. Robeanu, George Coşbuc, Mirăuţi, T. Ştefaneli şi Petru Muşat.

Conducerea ACET a precizat că, în zona cartierelor Cuza Vodă 1, Cuza Vodă 2 şi a ansamblului de locuinţe ANL Privighetorii, presiunea apei potabile va fi scăzută, afectând etajele superioare ale blocurilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Locuitorii din toate cartierele Sucevei vor fi afectaţi marţi de oprirea apei potabile.
 Vizualizări articol: 799 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 3 voturi
Locuitorii din toate cartierele Sucevei vor fi afectaţi marţi de oprirea apei potabile4.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei