Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 feb 2011 - Anul XVI, nr. 47 (4645)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În plină zi

Fiica patronului de la Marelbo, atacată şi prădată în casă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Poliţişti şi jandarmi scotocesc de ieri dimineaţă oraşul Vicovu de Sus şi împrejurimile după ce fiica unuia dintre cei mai potenţi oameni de afaceri ai zonei a fost victima unui jaf. În timp ce oamenii din zonă vorbesc de doi indivizi care aveau cagule pe faţă şi care au lovit-o şi ameninţat-o cu moartea pe fată, versiunea oficială a poliţiei este că victima a fost doar îmbrâncită, iar autorii au luat un portofel şi au fugit.

 

Atacul s-a petrecut ieri dimineaţă, în jurul orei 10.00.

Tabita Cornea, în vârstă de 21 de ani, fiica omului de afaceri Aurel Bobu, patronul cunoscutei fabrici de încălţăminte Marelbo, se afla singură în casa în care locuieşte cu soţul său.

Conform subcomisarului Alin Botezatu, de la Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, un bărbat a sunat la uşa locuinţei tinerei, întrebând dacă soţul ei este acasă, chipurile pentru a purta o discuţie cu el. Ar fi fost doar un pretext pentru a afla dacă poate acţiona, iar în momentul în care şi-a dat seama că tânăra este singură, a bruscat-o violent şi a dat buzna în locuinţă. Din informaţiile noastre fata a fost ameninţată să spună unde are bani în casă, fiind apoi târâtă până în baie.

Până la urmă atacatorii, din câte se pare doi la număr, nu au dat o mare lovitură. Ar fi pus mâna doar pe un portofel găsit pe o masă şi au dispărut. Conform subcomisarului de poliţie, în portofel se aflat suma de 1.200 de lei.

Imediat în zonă au fost mobilizate echipaje ale Jandarmeriei, poliţişti locali, precum şi ofiţeri specializaţi de la Serviciul de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, operaţiunile de căutare desfăşurându-se cu precădere în zona Plai.

Imediat după comiterea faptei autorii au dispărut cu un autoturism care îi aştepta în apropiere, fapta fiind anunţată imediat la poliţie, prin numărul unic de urgenţe 112.

Indiciile duc în mod clar spre o lovitură cu ţintă precisă, autorii bănuind că în locuinţa bogatei familii vor găsi bunuri de valoare şi mult mai mulţi bani. 

 

Două spargeri în noaptea de joi spre vineri

Atmosfera din Vicovu de Sus este una destul de tensionată, asta după ce, în noaptea de joi spre vineri, indivizi necunoscuţi au mai pătruns în două locuinţe din oraş, de unde au furat bunuri şi bani. Victimele sunt Viorica Nedelcu şi Nicolaie Parasca, iar oamenii sunt convinşi că este vorba de o grupare care a dat toate cele trei lovituri.

Poliţia, prin vocea purtătorului de cuvânt Alin Botezatu, susţine că indiciile din anchetă nu duc spre aceiaşi autori, faptele din noaptea de joi spre vineri fiind nişte banale furturi, fără nici o legătură cu atacul asupra tinerei de 21 de ani. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fiica patronului de la Marelbo, atacată şi prădată în casă.
 Vizualizări articol: 5033 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.31/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 16 voturi
Fiica patronului de la Marelbo, atacată şi prădată în casă4.3516

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sugestie trimis de
(26 feb 2011, 11:31:56
Ar fi interesant ca ziaristii sa investigheze si inmultirea furturilor din gospodarii in "municipiul" Campulung-Moldovenesc . Nu s-a auzit nimic pe nicaieri desi in zona "capu satului" au fost cel putin trei furturi serioase(parintii mei locuiesc in zona) ,dintr-o casa nelocuita in acel moment furandu-se pana si mobila, iar din alte gospodarii scule ,butelii si alte lucruri voluminoase care trebuie transportate si valorificate. Se pare ca noaptea politia din zona doarme linistita spre deosebire de localnicii care spera sa fie aparati de caini sau sa nu fie ei cei vizati . O solutie ar fi ca "ilustrul primar facator de nimic" sa opreasca din nou pe timpul noptii iluminatul public.
2.   Politia doarme trimis de
(26 feb 2011, 13:44:10
Politia incearca sa minimalizeze celelalte cazuri de spargeri si furturi care se intampla in Vicovu de Sus,acum ca s-a ajuns ca hotii sa viziteze si zona Bivolarie si mai ales pe cineva influent si cu bani,minimalizarea mi se pare normala pentru protectia bunului trai al celor care traiesc din banii nostri.Sunt foarte multe cazuri de asemenea natura si aproape nici unul rezolvat,oamenii legii, caci asa le place sa fie numiti nu prea percuteaza: vin,constata si atat,omul ramane cu paguba si politia cu procesul verbal ceea ce inseamna ca aceasta meserie, in Vicovul de Sus este cea mai usoara si linistita meserie din lume.Porumbeii care zboara spre Plai raman si ei fericiri si vesnic aceiasi,concluzia o trageti dumneavoastra.
3.   Comentariu trimis de
(26 feb 2011, 13:58:43
in ritmul asta va fi o adevarata provocare sa locuiesti in vicov!!!....jafuri...violuri.. si contrabanda....care se inmultesc in ultima vreme...e revoltator!!!!
4.   Mare Greseala trimis de
(26 feb 2011, 15:07:53
Nu le-as dori pradatoriilor ca tatasu Bobu sa puna mana pe ei inaintea politiei. Iar despre ce se intampla in Vicov era firesc sa se intample, au scapat taranii la bani, la masini straine. Stii cum e cand scapa calicu la avere... se crede mai ceva ca ala care-i mai bogat ca el.
5.   Comentariu trimis de
(26 feb 2011, 16:20:37
asa e!cand politia scapa totul de sub control au loc multe lucruri rele!si n siret daca politia era corecta nu se ajungea la crima si arestarile de acum..dar cum se puteau abtine onoratii politisti ai orasulu i siret sa nu fie ,,prieteni,,cu contrabandistii... sunt toti de aceeasi teapa...diferenta e ca politistii sunt la bulau iar ceilalti se plimba liberi si rad de cei arestati...ei SABINE si tu razi de surioara ta?du i la bucuresti ceva cald ,ca i vazut ca n sud e rece!!???ea cum te a salvat de atatea ori?
6.   Dapai trimis de
(26 feb 2011, 16:36:26
ar trebui schimbat numele ziarului in
'' monitorul de vicov"" la cate stiri au aparut in ultima vreme din aceasta localitate!
7.   Trebuie legi pt cetateni ..nu pt hoti ! trimis de
(26 feb 2011, 17:10:17
Spunea cineva ca in ritmul hotiiilor de azi ...sustinute de legi care apara infractorii de orice speta ..se va ajunge la situatia in care cetateanul va fi nevoit sa-si faca singur dreptate.Vor aparea si la noi genul de justitiari ...si ar fiitare bine ...fiindca nu poti sa intelegi cum sunt lasati liber tot felul de derbedei pe motiv ca nu sunt pericol public ...cand faptele comise contrazic deciziiler luate de dragul ...mitei primite...eu as intreba pe un astfel de judecator ce ar face daca mama(bunica) i-ar fi violata, daca pe fratele lui cineva l-ar omora din bataie,daca i-ar ucide copilul , daca i-ar da in cap ziua in amiaza mare , daca i-ar viola domiciliul etc..OARE L-AR LASA LIBER PE UN ASTFEL DE INDIVID ...DACA E DA ..ATUNCI SA DEA D-ZEU SA I SE INDEPLINEASCA VISUL CAT MAI CURAND ...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei