Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 feb 2011 - Anul XVI, nr. 47 (4645)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Norocosul

Doi lupi împuşcaţi dintr-o singură lovitură de un vânător german

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un neamţ venit la vânătoare în pădurile Sucevei a trăit o întâmplare aproape incredibilă. Acesta a reuşit să doboare, cu un singur foc de armă, doi lupi, unul dintre cel mai greu de obţinut trofee ale unui vânător.

Şeful Biroului de Vânătoare din cadrul Direcţiei Silvice Suceava, Cristian Tomniuc, a povestit că această întâmplare, greu de crezut, a avut loc la Ocolul Silvic Broşteni, acolo unde vânătorul german, Michael Helmut Rainer Dinter, a fost dus, după ce şi-a exprimat intenţia de a participa la o vânătoare de lupi.

“Neamţul a avut norocul să fie în zona în care lupii au omorât o ciută şi tocmai se înfruptau din ea. Toată haita de 12 lupi era adunată într-un singur loc, astfel încât, când a tras un singur foc, un lup a căzut pe loc, iar altul, rănit, a fugit şi a fost găsit mai târziu, la vreo 40 de metri distanţă. Lupul care a căzut pe loc a fost lovit în cap, pe când celălalt, care a fugit, era lovit în burtă”, a explicat Tomniuc.

Taxa de vânătoare pentru un lup este de 500 de euro, dar cum neamţul a doborât doi dintr-un sigur foc, a trebuit să plătească 1.000 de euro, plus taxa de organizare a vânătorii.

Blana lupilor, curăţată şi îmbălsămată, îi va fi trimisă în Germania, să aibă cu ce se lăuda în faţa prietenilor cărora le va putea povesti de numărul mare de lupi pe care i-a întâlnit în pădurile Sucevei în cele trei zile cât a stat aici şi cum a doborât el doi, cu un singur foc de armă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi lupi împuşcaţi dintr-o singură lovitură de un vânător german.
 Vizualizări articol: 2133 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.08/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 13 voturi
Doi lupi împuşcaţi dintr-o singură lovitură de un vânător german4.1513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   MULTA MUIE trimis de
(26 feb 2011, 14:07:40
asta e stire de dat in ziar? vine un  ☭  german si ucide prin padurile sucevei si il dati la ziar?  ☭  masii. Inca suntem barbari, ucidem din placere. Sa ucida la masa in tara.  ☭  ϑ de neamt imputit.
2.   Mda trimis de
(26 feb 2011, 14:16:27
chiar nu ma interesa ce  ☭  a ucis  ☭ ul asta de neamt !
3.   E totusi ceva... trimis de
(26 feb 2011, 17:18:58
La TIRIAC am inteles, ca , vanatul e intr-un fel de rezrvatie ingradita si cei care se dau mari vanatori vin aici ca arme super sofisticate ...si numai vanatoare nu e ..bine zicea cineva ca e macel ...si o baba cu o pusca performanta si cu vanat ingradit in rezervatie poate vana ca ei si poate si mai si ... T e pui cu baba ?Aici neamtul a facut macar vanatoare...nu simulare..
4.   Risul curcilor trimis de
(26 feb 2011, 21:55:25
TATA PRIMARULUI DE LA CIRLIBABA ,DANCIU CIND ERA PADURAR DINTR-UN SINGUR CARTUS A PUSCAT 7 LUPI SI O VULPE...DA VINATOR!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei