Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 feb 2011 - Anul XVI, nr. 47 (4645)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anastase: Sondajele în care PDL e pe locul trei se referă la 24% din repondenţi; 76% sunt nehotărâţi

Duminică, 27 Februarie 2011 (15:04:41)

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, consideră că sondajele în care PDL este situat pe poziţia a treia în opţiunile electoratului sunt nerelevante, întrucât acestea se referă la doar 24% din cei chestionaţi, restul de 76% fiind nehotărâţi şi aşteptând "rezultatele guvernării PDL".

Anastase susţine că sondajele în care PDL este situat pe poziţia a treia în opţiunile electoratului sunt nerelevante în momentul de faţă, în condiţiile în care doar 24% din cei chestionaţi şi-au exprimat o opţiune legat de preferinţele electorale.

Roberta Anastase a declarat, duminică, la Vaslui, că 76% din cei intervievaţi în recentele sondaje de opinie cu privire la opţiunile legate de actuala clasă politică sunt nehotărâţi, rezultatele fiind întemeiate pe preferinţele a 24% din repondenţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"În urma ultimelor sondaje de opinie, am constatat că ceva este în neregulă: PSD pe primul loc, cu un procent rezonabil, PNL pe locul doi, tot cu un procent rezonabil, iar pe locul trei PDL. Aşa că stau şi mă întreb care este logica să se unească locurile unu cu doi să bată locul trei. Şi am găsit răspunsul: aceste sondaje se referă la 24% din repondenţi. Restul de 76% sunt nehotărâţi, pentru că aşteaptă să vadă rezultatele guvernării noastre. De fapt, cei 76% dintre repondenţi, care reprezintă o majoritate covârşitoare, înţeleg că nu este alternativă în momentul de faţă şi sunt dispuşi să vină alături de noi. De aceea, trebuie să înţelegem să ne mobilizăm şi să explicăm populaţiei că succesul în 2012 va fi de partea celor buni şi drepţi", a declarat Roberta Anastase.

Duminică, la Vaslui, a avut loc Consiliul de Coordonare Judeţean al PDL, eveniment în urma căruia s-a ales şi noua conducere a Organizaţiei Judeţene vasluiene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anastase: Sondajele în care PDL e pe locul trei se referă la 24% din repondenţi; 76% sunt nehotărâţi.
 Vizualizări articol: 974 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anastase: Sondajele în care PDL e pe locul trei se referă la 24% din repondenţi; 76% sunt nehotărâţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei