Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 feb 2011 - Anul XVI, nr. 39 (4637)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

 

Perioada 17 – 23 februarie

 

Distracţie pentru copii, la Galleria Suceava

În perioada 14-18 februarie, începând cu ora 18:30, Galleria Suceava te invită la distracţie. Micuţii invitaţi se pot bucura de face painting, diverse jocuri, activităţi de desen şi modelat baloane alături de prietenul lor clownul.

Jurnal de nuntă

În perioada 1-28 februarie, Galleria Suceava te invită să admiri expoziţia de fotografie artistică de nuntă Jurnal de nuntă, expoziţie semnată de artistul fotograf Ovidiu LEŞAN. Expoziţia va cuprinde o selecţie de fotografii din portofoliul fotografului, surprinse de-a lungul timpului, atât instantanee fotojurnalistice de nuntă, cât şi fotografii din şedinţele foto de după aceasta (Trash the Dress).

Cutia cu bijuterii – darurile mării

În perioada 12 februarie 2011 -12 martie, Muzeul de Ştiinţele Naturii Suceava te invită la expoziţia Cutia cu bijuterii – darurile mării. Expoziţia prezintă într-un cadru restrâns o tematică axată în special pe bijuterii şi podoabe confecţionate din materiale colectate din mările şi oceanele lumii (corali, perle, sidef - scoică). Materialul expus este însoţit de texte şi fotografii care oferă informaţii şi curiozităţi referitoare la acestea. Vizitatorii pot achiziţiona din standul binecunoscut al muzeului mărţişoare din pietre semipreţioase şi ornamentale, prezentate pe zodii, dar şi bijuterii din pietre şi obiecte ornamentale.

Întâlnire cu Bobo, clovnul preferat al copiilor

În fiecare zi a lunii februarie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copiii, bonele, părinţii şi bunicii la "Întâlnire cu clovnul Bobo". Un program special, în care micuţii invitaţi se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative şi de amuzament, activităţi de desen şi modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo.

Prietenul copiilor, clovnul Bobo, vă aşteaptă seară de seară la Galleria Suceava!

“Cel mai iubit cuplu de pe Facebook

“Cel mai iubit cuplu de pe Facebook” – Mirii care, de Valentine’s Day, au fost căsătoriţi pentru o zi chiar de către…Elvis Presley, pot fi votaţi pe pagina Facebook IULIUS MALL Suceava! Alege perechea zilei şi, de Dragobete, votează “Cel mai iubit cuplu de pe Facebook”!

 

Patinoar, la Iulius Mall

Ice Dream– arena de gheaţă de la Iulius Mall este cea mai atractivă destinaţie de distracţie în aer liber din Suceava şi oferă zilnic, între orele 14:00 şi 22:00, preţuri speciale pentru o repriză de distracţie: 6 lei/copil/elev/student şi 10 lei/adult.

 

Joi, 17 februarie

„Student Party”

În Padrino este astăzi „Student Party”, împreună cu Bronz Mania. Shot-uri din partea casei pentru toţi studenţii şi reducere 15% după ora 24:00. Nu rata cea mai tare petrecere studenţească Marca Padrino! Rezervări la 0742 365 859, www.RestaurantPadrino.ro

Expoziţia de fotografie „My Hat Story”

Expoziţia de fotografie „My Hat Story”, are vernisajul, astăzi, ora 18:00 la

Clubul Artelor Vizuale (Shopping City Suceava).

Artista băimăreană Alexandra Paşca propune o serie de  fotografii adunate într-un proiect denumit - „My Hat Story”, lucrări care aduc aminte de începutul fotografiei.              

În lucrările sale îşi creionează trăirile interioare prin intermediul portretelor transpuse în atmosfera începutului de secol XX. Acest lucru a fost posibil prin intermediul colecţiei de pălării vintage a Ralucăi Alexandru, colecţie unică în România.

Spaţiu de joacă la Iulius Mall Suceava

Începând cu ora 17:30, librăria Cărtureşti din Iulius Mall Suceava se transformă în spaţiu de joacă. De data asta unul pentru oameni mari! După serviciu lăsaţi deoparte stresul şi grijile şi oferiţi-vă un cadou simplu – retrăiţi pentru câteva ore starea de libertate şi bucurie pe care-o au copiii când se joacă! Vă aşteptăm cu şah, Catan, Scrabble, Monopoly, Quatro, Nu te supăra frate, Uno şi alte jocuri ale copilăriei. Dacă crezi că nu te poţi juca fără jucăriile preferate eşti liber să le aduci – poţi să le împarţi cu alţii şi să ne înveţi şi pe noi jocul tău preferat…Toţi cei care se joacă beneficiază de o reducere de 30% la produsele ceainăriei. E loc pentru orice aţi vrea să faceţi dacă ar fi voie, orice vă plăcea să faceţi când eraţi copii…

Concert simfonic, Casa de Cultură Suceava

Începând cu ora 18:30, Casa de Cultură Suceava te invită la un nou concert simfonic susţinut de Filarmonica de Stat Botoşani. Dirijor: Daniel MANASI. Solist: Cristian RUSCIOR (vioară).

Conversaţii acustice, la Pub Boem La Fierărie Suceava

Începând cu ora 21:00, Pub Boem La Fierărie Suceava te invită la Conversaţii acustice cu Cristi RANGU, Lucian ANDRAŞCU şi Ciprian BÂRSĂ.

Funky Student Party!

Program special dedicat studenţilor, unde cei mai petrecăreţi şi neconvenţionali studenţi vor fi recompensaţi cu premii din partea casei! Petrecerea incendiară este dedicată studenţilor din Universitatea Suceava şi va fi întreţinută de DJ Cioco rezident Club Babylon Suceava. Barmanii localului au pregătit o serie de shot-uri şi cocktail-uri servite într-un mod neconvenţional! Petrecere întreţinută de super animatoare! Program nerecomandat minorilor! Oferta de joi: 300 de shot-uri de tequila gratis!

Hollywood, Finlandia Party

Finlandia Party, la Hollywood. Pentru o distracţie deplină, organizatorii au pregătit o ofertă cu totul specială: primeşti o sticlă de Finlandia 0,5 gratis la o sticlă de Finlandia de un litru cumpărată! Rezervări la 0755 571 749.

 

Vineri, 18 februarie

Clubul de Lectură pentru Copii, la Biblioteca Bucovinei

Întâlnirea va avea loc în Sala de Arte “Elena Greculesi” a bibliotecii publice sucevene, vineri 18 februarie a.c., la ora 18:00, şi va oferi participanţilor câteva momente speciale: “VISUL - scrieri despre vis”, “EU, cel din vis - Atelier de Lectură şi Scriere Creativă”, “Copilăria la PUTERE - Critică şi trăznăi”.

Stand Up Comedy

Padrino va prezintă, începând cu ora 21.00, un spectacol de Stand Up Comedy de excepţie, în compania artiştilor Nicu şi Andrei din trupa Comedica. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

Trei zile de distracţie în Club Babylon

Club Life! Waiting for spring. Distracţie fără limite şi nebunie curată în Club Babylon Suceava, în cadrul programului Club Life!
Petrecerile vor miza pe un super mix cu muzică de club pregătit special de Dj Cioco, o atmosferă incendiară creată de un spectacol special al celor mai sexy animatoare din Suceava şi un show de lumini ameţitor. În weekend continuă şi super oferte la votcă şi whisky!
Ofertă de sâmbătă: 300 de shot-uri de tequila gratis!
Ofertă de vineri şi duminică: Votka 55lei şi Tuborg doză 2 lei!

În fiecare seară, la fiecare masă rezervată se va oferi un bon de reducere cu care se va participa la o tombolă, organizată la ora 3:00 a serii respective, premiul constând într-o consumaţie echivalentă cu cea din acea seară. Rezervări şi informaţii la : +4 0758 536 725.

Folklung, La Fierărie

La ora 21:00, La Fierărie, Folklung – concurent Cosmin Lauran. Intrarea 5 lei.

Romanian Party, la Hollywood

Romanian Party, la Hollywood. Organizatorii pregătesc o petrecere românească, după cum v-au obişnuit! Vă distraţi la maxim cu prietenii, într-o atmosferă unică! Rezervări la 0755 571 749.

Night Music Strike

Night Music Strike - de la ora 23:00. Clubul Strikers din Iulius Mall găzduieşte o petrecere cu muzică electronică! DJ Vlado, DJ Universallo, DJ White şi DJ Sprinte vor întreţine buna dispoziţie! Intrarea este liberă, iar fotografiile de la party vor fi postate pe www.nightmusic.ro şi www.25h.ro.

 

Sâmbătă, 19 februarie

DJ Jay Kiriţă este invitat la Office`s Club

Dj Jay Kiriţă este invitat la Office`s Club. Organizatorii garantează muzică bună şi distracţie până în zori de zi. Rezervări la 0735168111.

 

Distracţie în stil Padrino

Distracţie în stil Padrino, pe cea mai bună muzică de pub şi cea mai cool atmosferă din oraş. Rezervări la 0742365859, www.RestaurantPadrino.ro

Teatru pentru copii, sâmbătă, la Galleria Suceava

De la ora 11:30, Compania de Teatru pentru Copii şi Tineret "New Talents" vă prezentă, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Şperlă voinicul". Accesul este gratuit!
După program, copii se vor distra pe cinste în spaţiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei şi, bineînţeles, vor fi premiaţi cu cele mai simpatice jucării.

Hollywood Black&White Party

Hollywood vă invită să petreceţi la Black&White Party. Luaţi-vă vestimentaţia potrivită şi fiţi pregătiţi de o super distracţie! Rezervări la 0755 571 749.

Atelier de creaţie pentru copii

Atelier de creaţie pentru copii – Dacă vrei să te distrezi, inventezi şi colorezi, ia-ţi prietenii de mână, în fiecare săptămână! Iulius Mall te aşteaptă cu idei, culori şi artă! De la ora 12:00, prichindeii vin la KidsLand să creeze, să se distreze şi să îşi facă noi prieteni.

 

Duminică, 20 februarie

Campionatul de bowling, tenis de masă şi biliard

Începând cu ora 10:00, Bowling Club Strikers Suceava vă invită la Campionatul de bowling, tenis de masă şi biliard. Înscrierea costă 5 lei şi se face la ora 10:00 în Bowling Club Strikers Suceava. Evenimentul este organizat în colaborare cu Organizaţia Youth Can Do It.

KidsLand, Iulius Mall

Prichindeii sunt aşteptaţi în Iulius Mall Suceava, la KidsLand, începând cu ora 12:00, pentru prima întâlnire din 2011 cu eroii din basme şi poveşti populare.

Mini playback show

Începând cu ora 16:00, toţi copiii talentaţi sunt invitaţi la Galleria Suceava să-şi exprime aptitudinile artistice, în cadrul programului Mini Playback Show. Toţi vor fi premiaţi pentru curaj, iar cei mai buni în interpretare, dans, playback se vor califica pentru semifinalele din luna iunie.

Teatru de Păpuşi

Teatru de Păpuşi “Ciprian Porumbescu” aşteaptă prichindeii din Suceava şi din împrejurimi, de la ora 12:00, în lumea poveştilor populare şi basmelor, la Iulius Mall.

 

Marţi, 22 februarie

Marţea Veselă în Padrino

Mişcare maximă la Marţea Veselă în Padrino. Pe la ora 19:00 începe distracţia. Rezervări 0742 365 859, www.RestaurantPadrino.ro


Miercuri, 23 februarie

Centenar Emil Cioran, la Biblioteca Bucovinei

Consiliul Judeţean Suceava, Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”, Uniunea Scriitorilor din România - Filiala Iaşi, Librăriile Alexandria şi www.agonia.ro organizează Centenarul Emil Cioran (8 aprilie 1911 - 20 iunie 1995), prin lecturi publice, conferinţe şi dezbateri.

La manifestarea de deschidere, care va avea loc pe data de 23 februarie a.c. la biblioteca publică suceveană, vor fi prezentate texte de Norman Manea („O vizită la Emil Cioran”) şi Monica Lovinescu („Emil Cioran în Jurnale”). Coloana sonoră: Clara Haskil, Glenn Gould şi Dinu Lipatti.

 

Serile de poveşti la Cărtureşti

Serile de poveşti la Cărtureşti – În fiecare miercuri, de la ora 17:30, ceainăria Cărtureştiului invită prichindeii, dar şi părinţii şi bunicii acestora, să asculte fascinantele poveşti ale copilăriei.

Psihologul Ilinca Rusu lecturează într-un minunat decor animat de jucării şi cărţi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 799 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă...5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei