Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 feb 2011 - Anul XVI, nr. 39 (4637)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Naivitate

Înşelăciune de 2.800 de lei, prin telefon

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

2.800 de lei, din două telefoane. Atât a câştigat o tânără în vârstă de 22 de ani care a păcălit, la telefonul fix, o bătrână din comuna Boroaia, căreia i-a spus că la capătul celălalt al firului se află chiar nora ei.

Victima, Elena M., în vârstă de 74 de ani, a crezut că vorbeşte într-adevăr cu nora ei şi, la solicitarea escroacei, a cumpărat mai multe cartele de reîncărcare şi i-a transmis codurile acestora, prejudiciul fiind cel menţionat anterior.

Din informaţiile noastre, înşelăciunea s-a petrecut pe 28, respectiv 29 ianuarie a.c..

Poliţiştii fălticeneni au reuşit să dea de urma „nurorii”, aceasta fiind identificată în persoana unei tinere din comuna vasluiană Vultureşti, Mihaela Timofticiuc, de 22 de ani, iar ieri dimineaţă au făcut o percheziţie la domiciliul acesteia.

Au găsit notate într-un carneţel codurile de reîncărcare transmise de bătrâna din Boroaia, precum şi nu mai puţin de opt telefoane mobile.

Poliţiştii fălticeneni bănuiesc că bătrâna din Boroaia nu e singura „soacră” a Mihaelei Timofticiuc. Aceasta din urmă a fost reţinută pentru 24 de ore, iar ieri a fost dusă în faţa procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, în vederea sesizării instanţei de judecată pentru luarea măsurii arestării preventive.

Ieri seară, în jurul orei 19:30, Mihaela Timofticiuc a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acesteia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Înşelăciune de 2.800 de lei, prin telefon.
 Vizualizări articol: 759 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 4 voturi
Înşelăciune de 2.800 de lei, prin telefon3.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Escrocii trimis de
(17 feb 2011, 16:50:26
ar trebui prinsi toti astia care fac asa ceva ,a primit si sotia mea telef.de la un tip care se dadea drept angajat la orange si spunea ca a castigat nu stiu ce premiu si are nevoie de 2 coduri de reancarcare pt.asi ridica premiu
2.   ASTIA SUNT EXCROCI VERSATI... trimis de
(17 feb 2011, 19:26:18
AM AUZIT CA FOLOSESC FEL DE FEL DE PRETEXTE CA SA TE PACALEASCA..AU MERS PE FILIERA CA SUNA DIN PARTEA ORANGE ,ALTEX... ASTA EXPIRATA DEJA . ACUM SUNA ..SE DAU CA SUNT DE LA BINGO METROPOLIS ..CICA AI CASTIGAT LA O TRAGERE PE UN CUPON SI TREBUIE SA LE DAI NISTE BANI CA SA-TI FACA DOCUMENTATIA NECESARA RIDICARII SUMEI..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei