Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 feb 2011 - Anul XVI, nr. 39 (4637)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oportunităţi

Târg internaţional de locuri de muncă, la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

La finele lunii martie, sucevenii interesaţi de locuri de muncă vor avea la dispoziţie un Târg de Cariere care îşi propune să vină cu un număr mare de oferte de locuri de muncă, atât la nivel local, naţional, cât şi internaţional.

“Crearea locurilor de muncă este o problemă care mă preocupă, chiar dacă nu este una dintre responsabilităţile primarului. Un număr mai mare de locuri de muncă înseamnă şi venituri proprii mai mari pentru bugetul primăriei”, a spus primarul Sucevei, Ion Lungu.

El a anunţat că Primăria municipiului Suceava, împreună cu firma TDC SRL Cluj, va organiza la Casa de Cultură Târgul de Cariere, în perioada 31 martie – 1 aprilie.

“Acolo vor veni şi vor face oferte firme de nivel local, naţional şi internaţional, în ideea de a oferi locuri de muncă pentru suceveni. Sper să fie o reuşită şi să aducă un număr cât mai mare de potenţiale locuri de muncă pentru suceveni”, a adăugat Lungu.

Primăria Suceava nu va participa financiar la această asociere, ci va oferi sprijin prin asigurarea spaţiului de desfăşurare şi publicitatea făcută evenimentului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târg internaţional de locuri de muncă, la Suceava.
 Vizualizări articol: 820 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Târg internaţional de locuri de muncă, la Suceava5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Amagire trimis de
(17 feb 2011, 17:54:15
sunt dezamagita.... dupa interviu esti anuntat ca locul e ocupat de nepotul a cunostinta patronului.. sau nu te mai suna nimeni....as vrea putin mai multa seriozitate ...sa ti se comunice de ce nu poti sa fii angajat.......
in jud sv sunt cele mai putine locuri de munca fata de celelalte jud.....oare ce are de gind dl primar????????? cind veti atrage investitori???????? .nu uitati se apropie alegirile ........
atita tineret termina facultatea si nu au locuri de munca...,
,,,,nu ne mai fugariti copii de acasa ....multumesc
2.   LATI-O BALTA ! trimis de
(17 feb 2011, 19:08:02
Târg internaţional de locuri de muncă, la Suceava..HA ...HA ..HA...EU AM AUZIT DE LA " RADIO SANT'" CA SI LA I .T. M . SUCEAVA S-A INTRAT CU EXAMENE TRUCATE ANII TRECUTI. ..RESPECTIVA STIA SUBIECTUL DE DINAINTE DE LA CINEVA DIN BUCURESTI... L-A PRIMIT CHIAR GATA REZOLVAT..ASA CA A OCUPAT POSTUL , -CICA S-A DAT EXAMEN...PROSTIMEA PILOASA, INCULTA, SI CU BANI IA POSTUL...INTOTDEAUNA MAI REPEDE DECAT VITEZA PARTICOLELOR CE VIN ACUM SPRE PAMANT DATORITA EXPLOZIEI SOLARE...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei