Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 ian 2011 - Anul XVI, nr. 21 (4619)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 27 ianuarie – 2 februarie

Joi, 27 ianuarie

Conferinţele Muzeului Bucovinei

ÎPS Pimen - “Comori cultural-spirituale ale Bucovinei”

Prima manifestare din seria conferinţelor lunare organizate de Muzeul Bucovinei, conferinţe susţinute de personalităţi ale culturii române, ne oferă posibilitatea întâlnirii cu ÎPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor.

Joi, 27 ianuarie a.c., la ora 17:00, la Muzeul de Istorie din Suceava, ÎPS Pimen va vorbi pe tema “Comori cultural-spirituale ale Bucovinei”.

Intrarea este liberă.

 

„Subliminal sessions 2”, la Club Hollywood

Clubul Hollywood organizează cea mai tare petrecere „Subliminal sessions 2”. Organizatorii promit shoturi din partea casei, cu multe premii şi surprize, într-o atmosferă incendiară, cu cea mai bună muzică şi cele mai superbe animatoare! Rezervări: 0755 571 749.

 

Expoziţia de fotografie „Visions”, autor Alex Csiki

Până la sfârşitul lunii ianuarie, Clubul Artelor Vizuale din Shopping City Suceava găzduieşte Expoziţia de fotografie “Visions”,  autor Alex Csiki.

 

„Cetina”, la Seara Bucovineană 

În Padrino, o horă mare pe ritmurile deja cunoscute ale formaţiei „Cetina”, la Seara Bucovineană, începând cu ora 22.30, şi pentru că este seară studenţească oferim o reducere de 15% după ora 24:00. Rezervări 0742365859, www.RestaurantPadrino.ro

 

Expoziţia “ANUALA 2010”

În perioada 19 ianuarie - 15 februarie, "City Gallery" găzduieşte Expoziţia  “Anuala 2010"  - o retrospectivă a anului 2010 care cuprinde lucrări de pictură, grafică, tapiserie şi sculptură ale artiştilor plastici profesionişti din cadrul Filialei U.A.P. Suceava. 

 

Întâlnire cu Bobo, clovnul preferat al copiilor

În fiecare zi a lunii ianuarie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copiii, bonele, părinţii şi bunicii la "Întâlnire cu clovnul Bobo". Un program special, în care micuţii invitaţi se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative şi de amuzament, activităţi de desen şi modelat baloane, alături de prietenul lor, clovnul Bobo.

Prietenul copiilor, clovnul Bobo, te aşteaptă seară de seară la Galleria Suceava!
 

 

Hooooot Party! Petrecere studenţească

Program special la Club Babylon dedicat studenţilor, unde cei mai petrecăreţi şi neconvenţionali studenţi vor fi recompensaţi cu premii din partea casei!

Petrecerea incendiară este dedicată studenţilor din Universitatea Suceava şi va fi întreţinută de Dj Cioco, rezident Club Babylon Suceava. Se asemenea, barmanii noştri v-au pregătit o serie de shot-uri şi cocteiluri servite într-un mod neconvenţional! Petrecere întreţinută de super animatoare! Program nerecomandat minorilor! Ofertă de joi: 300 de shot-uri de votcă gratis!

 

„Un alt drum către centru”,expoziţie de artă plastică

“Un alt drum către centru” – expoziţie de artă plastică semnată de Armanda Manuela Andrieş şi aflată sub antetele Iulius Mall, Alianţa Pro Bucovina, S.A.A.A.P.B. şi Casa Corpului Didactic “George Tofan” Suceava.

Lucrările sunt expuse la etajul centrului comercial, până pe 31 ianuarie 2011.

 

“Luna fotografiei din România”

“Luna fotografiei din România” -  pe simeze la etajul Iulius Mall, pasionaţii de fotografie găsesc lucrările unor autori importanţi din nordul ţării şi de peste Prut. Vernisată de Ştefan Toth, preşedinte Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (A.A.F.R.), expoziţia reuneşte într-un salon de fotografie lucrările a 19 pasionaţi ai genului.

 

Reduceri, la Iulius Mall

„Reduceri, reduceri, reduceri!” – Magazinele dinIulius Mall continuă să ofere clienţilordiscounturi mari la haine, încălţăminte, accesorii şi obiecte de decor. Urmăriţi pe Facebook/Iulius Mall Suceava şi găsiţi nu doar preţuri tentante, dar şi marile oferte ale fiecărei zile! Grăbiţi-vă! Lucrurile bune se termină repede!

 

Destinaţie atractivă - Ice Dream

Ice Dream– arena de gheaţă de la Iulius Mall este cea mai atractivă destinaţie de distracţie în aer liber din Suceava şi oferă zilnic, între orele 14:00 şi 22:00, preţuri speciale pentru o repriză de distracţie: 6 lei/copil/elev/student şi 10 lei/adult.

 

 

Vineri, 28 ianuarie

Vernisaj, Expoziţie retrospectivă de pictură Teodor Tatos

La Muzeul de Istorie din municipiul Suceava se deschide vineri 28 ianuarie a.c., la ora 12:00, în contextul sărbătoririi Zilei Artelor Plastice Bucovinene, expoziţia retrospectivă de pictură a artistului plastic Teodor Tatos (1901 - 1985).

Expoziţia, care prezintă circa 40 de lucrări care provin din două colecţii particulare şi din patrimoniul Muzeului de Artă „Ion Irimescu” din Fălticeni, se înscrie ca un gest cultural de recuperare care-l readuce în atenţia publicului pe pictorul fălticenean (născut la data de 28 ianuarie 1901), cu studii libere de pictură făcute la Lausanne (Elveţia), unde şi-a însuşit tehnica acuarelei.

 

Votca party!

Distracţie fără limite şi nebunie curată în Club Babylon Suceava în cadrul programului Votca party!

Petrecerile de vineri, sâmbătă şi duminică vor miza pe un super mix cu muzică de club, pregătit special de Dj Cioco şi o atmosferă incendiară creată de un spectacol special al celor mai sexy animatoare din Suceava şi un show de lumini ameţitor. În weekend continuă şi super oferte la votca şi whisky! Petrecere întreţinută de super animatoare! Program nerecomandat minorilor! Oferta de sâmbătă: 300 de shot-uri de votca gratis! Ofertă de vineri şi duminică: Votca 55 lei şi Tuborg doză 2 lei! În fiecare seară, la fiecare masă rezervată se va oferi un bon de reducere cu care se va participa la o tombolă, organizată la ora 3:00 a serii respective, premiul constând într-o consumaţie echivalentă cu cea din acea seară. Rezervări şi informaţii la : 0758 536 725.

 

Distracţie la Club Hollywood

O mega distracţie în stil românesc la Club Hollywood. Nu rata cea mai noua şi mai tare distracţie la Club Hollywood! Rezervări: 0755 571 749

 

Concert în Vox

Începând cu ora 21:00, Discotheque Vox Suceava te invită la un concert cu trupele Luni la Teatru (Bacău), Fever’s şi SKA Fără Trompete.

 

Stand-up comedy, la Padrino

Începând cu ora 21:00, Restaurant Padrino Suceava te invită la stand-up comedy cu Cătălin Bordea şi Dan Badea. 0742365859, www.RestaurantPadrino.ro

 

Maratonul Reducerilor, la Shopping City Suceava

Shopping City Suceava te provoacă la Maratonul Reducerilor, în perioada 28 – 30 ianuarie: cele mai bune promoţii ale sezonului, tombolă, premii în valoare totală de 5.000 lei, iar duminică, 30 ianuarie, începând cu ora 17:00, concursuri şi super distracţie cu Daniel Buzdugan şi Mihai Morar, alături de cele mai bune hituri difuzate pe Impact Fm. 

 

Târg de Obiecte Handmade

Târg de Obiecte Handmade– Podoabe, haine, accesorii şi obiecte de decor deosebit de frumoase, toate meşterite în mici ateliere şi aflate la mare modă, vor fi expuse spre vânzare la parterul Iulius Mall.

Între 28 şi 30 ianuarie 2011, în programul de funcţionare al shopping-mall-ului, standurile vor fi împodobite cu produsele artiştilor plastici din nordul ţării, articole nu doar şic, ci menite să ne facă unici.

 

Cupa Galleria la şah

În perioada 28-30 ianuarie 2011, Galleria Suceava, în parteneriat cu Club Sportiv Ariadna, vă invită să vă demonstraţi sau să vă verificaţi abilităţile în materie de şah la Cupa Galleria la Şah. Competiţia este adresată atât celor mai experimentaţi în jocul de şah, dar şi juniorilor şi copiilor, Galleria Suceava punând la bătaie premii în valoare de 1.200 lei!

Înscrierile în competiţie atât pentru seniori, juniori şi copii se vor face la Galleria Suceava, vineri, 28 ianuarie, ora 13:00.

 

 

Sâmbătă, 29 ianuarie

„Subliminal sessions 2” , la Club Hollywood

Club Hollywood organizează cea mai incendiară petrecere, „Subliminal sessions 2”, şi promite să facă cinste cu multe shoturi din partea casei, cu multe premii şi surprize într-o atmosferă incendiară, cu cea mai bună muzică! Rezervări: 0755 571 749

 

Old School Rocks, la Vox

Începând cu ora 21:00, Discotheque Vox Suceava te invită la Old School Rocks.

 

Distracţie la Padrino

Dacă e sâmbătă, distracţie la Padrino! Distracţie maxima pe hit-urile mixate de Dj Verony. Rezervari. 0742365859, www.RestaurantPadrino.ro

 

Campionat de bowling, tenis de masă şi biliard

Campionat de bowling, tenis de masă şi biliard – Bowling Strikers Club din Iulius Mall va găzdui, de la ora 10:00, cea de-a treia ediţie a acestei competiţii. Asociaţia “YOUTH CAN DO IT”, în colaborare cu Strikers Club Suceava, Direcţia pentru Sport şi Tineret Suceava, Asociaţia Judeţeană “Sportul pentru toţi” şi Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog al judeţului Suceava oferă premii consistente participanţilor.

 

Atelier de creaţie pentru copii

Atelier de creaţie pentru copii– Dacă vrei să te distrezi, inventezi şi colorezi, ia-ţi prietenii de mână, în fiecare săptămână! Iulius Mall te aşteaptă cu idei, culori şi artă! Sâmbătă, 29 ianuarie 2011, de la ora 12:00, prichindeii vin la KidsLand să creeze, să se distreze şi să îşi facă noi prieteni.

 

Teatru pentru copii, sâmbătă, la Galleria Suceava

De la ora 11.30. Compania de Teatru pentru Copii şi Tineret "New Talents" va prezenta în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Sarea în bucate". Accesul este gratuit!

După program, copii se vor distra pe cinste în spaţiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei şi, bineînţeles, vor fi premiaţi cu cele mai simpatice jucării. Aşadar, în fiecare sâmbătă, la Galleria Suceava, copii au liber la joacă, iar părinţii au liber la shopping!

 

Distracţie în Office`s

Office`s a hotărât să revoluţioneze muzica de club din oraş. În fiecare sâmbătă, asculţi cei mai buni DJ din ţară. Sâmbăta aceasta sunt invitaţi DJ Spark şi MC Brasil. Rezervări 0735 168 111

 

 

Duminică, 30 ianuarie

Teatru de Păpuşi

Teatru de Păpuşi “Ciprian Porumbescu”invită prichindeii din Suceava şi din împrejurimi, duminică, 30 ianuarie2011, de la ora 12, în lumea poveştilor populare şi basmelor.

 

Mini playback show

Începând cu ora 16.00, toţi copii talentaţi sunt invitaţi la Galleria Suceava să-şi exprime abilităţile artistice în cadrul programului Mini Playback Show. Bineînţeles, toţi vor fi premiaţi pentru curaj, iar cei mai buni în interpretare, dans, playback se vor califica pentru semifinalele din luna iunie.

 

 

Luni, 31 ianuarie

Expoziţia „Colecţii şi colecţionari”

La Muzeul de Istorie din municipiul Suceava va avea loc luni, 31 ianuarie a.c., la ora 14:00, vernisajul expoziţiei „Colecţii şi colecţionari”, expoziţie care prezintă piese din colecţiile personale ale lui Sergiu Constantin Ganea şi Tudor Filip Ganea.

Expoziţia, organizată sub egida Consiliului Judeţean Suceava şi a Muzeului Bucovinei în saloanele dedicate manifestărilor expoziţionale temporare ale Muzeului de Istorie, cuprinde lucrări de artă (pictură şi sculptură), piese de podoabă, monede, piese de ceramică (din neolitic, până în perioada medievală), diverse obiecte vintage (argintărie, instrumente muzicale, ceasuri şi aparate foto din sec. XIX - XX).

Între lucrările de artă prezentate se află tablouri în ulei semnate de Nicolae Vermont, Gheorghe Petraşcu, Nicolae Dărăscu, Iosif Iser, Dimitrie Gheaţă precum şi lucrări de sculptură de Ion Irimescu şi Lucian Smău.

 

 

Marţi, 1 februarie

“Marţea Veselă” în Padrino

“Marţea Veselă” în Padrino. Atmosferă destinsa de saxo&piano live, dj, flair show, cocktail-uri.Petrecere Marca Padrino. Rezervări 0742365859,  www.RestaurantPadrino.ro

 

 

Miercuri, 2 februarie

Serile de poveşti la Cărtureşti

Serile de poveşti la Cărtureşti– În fiecare miercuri, de la ora 17:30, ceainăria Cărtureştiului din Iulius Mall invită prichindeii, dar şi părinţii şi bunicii acestora, să asculte fascinantele poveşti ale copilăriei.

Psihologul Ilinca Rusu lecturează într-un minunat decor animat de jucării şi cărţi. “Vom aluneca încet-încet în lumea minunată a poveştilor, iar dacă se întâmplă să avem somnoroşi, le facem un cuib moale din perne”, promite Cărtureştiul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1306 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă...5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei