Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 ian 2011 - Anul XVI, nr. 21 (4619)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Mai bine fără minge

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste ceva mai puţin de o lună (dacă nu cumva o băga Busu ceva viscole...) s-ar părea că odihniţii noştri vor purcede, în felul lor, la muncă. Adică la frecat menta şi mingea, cu gândul (unii) la lozu’ ăl’ mare din partea naşei UEFA ori (alţii) la păcălirea a cel puţin patru echipe de fraieri care să o ia către divizia aialaltă, unde nu prea e nici durere, nici întristare. E drept că nici măcar fotbal. Sau nici măcar cât îl minează ăia din prima divizia. Adică ăştia pe care, de vreo săptămână încoace, îi vedem pe toate canalele TV, la orice oră începând cu cele ale dupăamiezei şi terminând cu cele la care vedem chiar fotbal (de prin Spania, Anglia, Italia, adică acolo unde nu se miră nimeni că Manchester e condus la pauză cu 2-0, alaltăieri, şi cnici că după pauză înscrie de 3 ori şi câştigă). Şi ce înţelegem din ce vedem? Exact ceea ce bănuiam şi care se confirmă cu fiecare transmisie: că, de exemplu, Universitatea Craiova şi Râmnicu Vâlcea, conduse atât pe teren cât şi la nivel de club de nişte demenţi (oare „imbecili” ar fi fost mai potrivit?), nu se dau în lături de a se băga în zăpadă pân’ la brâu, ba şi în plin viscol, pentru a îmbânci mingea (mare noroc că s-au inventat astea portocalii) printre troiene preţ de un ceas juma’... şi pentru ce? La ce naiba ajută chinul ăsta vecin cu ospiciul? Cui foloseşte să îngheţe transpiraţia pe amărâţii ăia? Aşa se face condiţia fizică, trăgând ca boul la jug? Aşa vor ajunge ei să alerge cât îi vedem pe ăia din Anglia sau Spania că aleargă meci de meci? Trecând de la sărăntocii care luptă cu troienele la ăia avuţii, care zburdă pe pajiştile Antalyei, nu putem decât să constatăm că şi ăia tot cam degeaba aleargă, doar că o fac în condiţii cât de cât omeneşti, dacă omitem faptul că pe majoritatea arenelor e un întuneric de să-ţi bagi degetele-n ochi, nicidecum mingea-n poartă! Aşa că nu-l mai luaţi, fraţi jurnalişti TV, la mişto pe bietul Dică (ăla de la Steaua) care când s-o dea elegant, din foarfecă, în poartă (cum o mai dăduse el o dată, acu’ 1000 şi ceva de ani), era să-şi fractureze omoplaţii, din căzătură. N-o fi văzut, săracu’, obiectul. Cum pare a nu-l mai vedea nimeni din tot lotul Stelei. Ăla cu vederea e acu’ la Galatasaray. La ce naiba mai bagă în teren şi mingi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai bine fără minge.
 Vizualizări articol: 826 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Mai bine fără minge5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei