Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 ian 2011 - Anul XVI, nr. 21 (4619)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lefuri de top

În opt comune sucevene sunt firme care dau salarii între 5.000 şi 15.000 de lei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Salarii frumoase în mediul privat nu se câştigă numai în oraşe, unde teoretic se află marile investiţii ale unor firme care îşi permit să plătească bine angajaţii. În judeţul Suceava sunt opt comune care demonstrează că şi în mediul rural se poate câştiga mult peste medie. Într-un top al salariilor din mediul privat declarate în contractele individuale de muncă înregistrate la Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava în cursul anului 2010, localităţile în care funcţionează firme care au salariaţi plătiţi cu sume nete cuprinse între 5.000 şi 15.000 de lei sunt, în ordine, Suceava, Rădăuţi, Fălticeni, Ipoteşti, Gura Humorului, Siret, Frasin, Dorna Candrenilor, Horodnic, Râşca, Panaci, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Pătrăuţi, Ciprian Porumbescu şi Frătăuţii Vechi.

Prin urmare, în comuna Ipoteşti sunt salarii mai mari decât în oraşele Gura Humorului, Siret, Câmpulung şi Vatra Dornei, ultimele două fiind depăşite de cinci comune, dintre care patru în zona montană.

Şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă, Ionuţ Creţuleac, a precizat că este vorba despre contracte individuale înregistrate cu timp de muncă de opt ore pe zi, fără modificări ulterioare.

Potrivit situaţiei întocmite de ITM, cele mai mici salarii nete oferite de firmele din judeţul Suceava sunt de 600 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În opt comune sucevene sunt firme care dau salarii între 5.000 şi 15.000 de lei.
 Vizualizări articol: 5350 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 7 voturi
În opt comune sucevene sunt firme care dau salarii între 5.000 şi 15.000 de lei2.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Care lefuri si cui? trimis de
(27 ian 2011, 13:04:04
"Tare" articol!M-ai dat gata!Pot sa scriu si eu un articol ceva de genu':"Sunt oameni care pot taia 25 mc de lemn zilnic, cu toporu', in comunele Boroaia, Coroaia, Doroaia etc.etc."Articole-generalitati NU MA INTERESEAZA.Asa ca numai scrie tampenii!
2.   Bravos trimis de
(27 ian 2011, 13:49:54
in primul rand trebuie sa te lamuresti si sa ne lamuresti ce inseamna "numai scrie tampenii". eu, in tampenia mea, cred ca ai vrut sa scrii "nu mai scrie tampenii". buuun! acum ca asta e lamurita sa trecem la urmatoarea: nu TE intereseaza NU CITI! si in special nu comenta... ca nici pe noi nu ne intereseaza, nu citim, iar tu pierzi pretiosul timp de pomana. esti multumit?! nemultumitule!
2.1  RE: Bravos trimis de
(28 ian 2011, 09:54:25
TOMTOM, titlul suna interesant, asa ca am citit acest articol, care m-a dezamagit.Scarta-scarta pe hartie.Asa ca acest articol este o tampenie si este PAREREA MEA ca pentru asta s-au introdus comentariile.Asa ca, gandeste ce scrii......
"AM VAZUT (titlul), AM CITIT (articolul), AM COMENTAT."
3.   Comentariu trimis de
(27 ian 2011, 19:46:48
sunt salariile patronilor de la firmele respective,restul prostimii au salarii de 600-800ron
3.1  RE: Comentariu trimis de
(27 ian 2011, 21:05:42
Bravo. Bine remarcathappy pluimea ia 600 de ron pt 8 ore de munca legala si inca vreo 2 la negruhappy
3.2  RE: Comentariu trimis de
(28 ian 2011, 09:58:47
Asa este.Patronii si fruncea firmelor i-au salarii mari, iar palmasii muncesc de rup, pentru 2 lei.Dupa aia se plang, ca merg prost afacerile si se cara prin strainatati in concedii.Cata ipocrizie!
4.   Indoiala maxima trimis de
(28 ian 2011, 17:02:40
Este adevarat ca unii asazisi patroni "si-au dat" salarii mari de tot domniilor lor.Unii ptr a face in nume propriu credite,altii ptr a avea o pensie frumusica,etc.Exemple concludente chiar declarate, sunt cele ale lui Silviu Prigoana, G Becali si exemplele pot continua.Acesti profitori ce au facut evaziune precum ii place iepurelui morcovii,vor sa-si asigure la batranete o pensie doldora.Cat despre cele relatate de jurnalista,ele sunt adevarate in parte,intrucat angajatii de rand au CI de 600 lei iar programul de lucru este de (n ore), de luni pana duminica.Peste acest salariu de  ☭ ,"derbedeul de patron "ii recompenseaza" facand evaziune pe angajati,cu inca 200-300 lei.Cu siguranta ii exploateaza la maxim,ii jigneste iar pe angajate le streseaza cu fel de fel de propuneri indecente.Cine pica in plasa,rezista pana apare ceva nou....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei