Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 ian 2011 - Anul XVI, nr. 21 (4619)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Investiţie

Hidrobiciclete, bărci, minigolf şi terenuri de sport la baza de agrement dinspre Cetate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un teren cu două lacuri lăsate în paragină, înconjurate de arbori impresionanţi, aflat la doar câteva minute distanţă de centrul Sucevei, ar putea deveni de anul viitor unul dintre cele mai căutate zone de agrement.

Primăria Suceava intenţionează să investească acolo 2,5 milioane de euro pentru a amenaja o bază de agrement dotată cu o mulţime de facilităţi.

“Primăria Suceava a primit prin transfer de la RAPPS o suprafaţă de aproximativ 3 hectare în spatele Uzinei Electrice, cu două iazuri, pe care vrem să o transformăm în zonă de agrement. Au fost mai multe discuţii pe această temă, pentru că puteam face nişte investiţii minime şi să dăm zona în folosinţă, sau să facem un proiect mai amplu, să amenajăm zona şi să oferim mai multe populaţiei care vrea să se relaxeze acolo”, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu, care a iniţiat un proiect de hotărâre de Consiliu Local ce conţine indicatorii tehnico-economici pentru realizarea zonei de agrement Tătăraşi.

Valoarea totală a investiţiei este de 10.087.850 de lei, din care 7.582.030 de lei construcţie plus montaj.

Pe lângă amenajarea lacurilor, realizarea de străzi, alei de acces, poduri şi podeţe, montarea de iluminat stradal şi decorativ, noua zonă de agrement a Sucevei va fi dotată şi cu un ponton, bărci şi hidrobiciclete, precum şi un pavilion de muzică.

În plus, sucevenii vor avea la dispoziţie patru terenuri de sport - unul de minigolf şi trei de tenis, 1000 de mp de locuri de joacă pentru copii, un cabinet medical, grupuri sanitare, o cafenea, fântâni arteziene, precum şi un sediu administrativ de unde vor putea fi închiriate şi articole sportive.

Pentru realizarea acestor obiective, municipalitatea suceveană vrea să atragă finanţări de la ministere sau chiar fonduri europene, pe axa 5.1, fondurile aprobate anul acesta în bugetul local – un miliard de lei vechi, reprezentând doar 1% din valoarea proiectului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hidrobiciclete, bărci, minigolf şi terenuri de sport la baza de agrement dinspre Cetate.
 Vizualizări articol: 972 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 10 voturi
Hidrobiciclete, bărci, minigolf şi terenuri de sport la baza de agrement dinspre Cetate4.4510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Da trimis de
(27 ian 2011, 12:09:44
ar fi ceva frumos..acolo...e o zona super frumoasa...pacat de iazurile alea...
2.   :) trimis de
(27 ian 2011, 13:16:06
unde e zona asta ?
3.   MOE pdl ! trimis de
(27 ian 2011, 18:45:37
povesti de adormit alegatorii! in ultimii ani, de acest oras nu s-a ocupa NIMENI! dintr-o data, se pun pavele in ditamai gropile, se dau bani pentru biserici, se face stadion, sala polivante! POVESTI FRATILOR! asta n-a fost in stare sa astupe, ceea ce a sapat, dapai sa mai altceva pentru urbea care l-a ales! MARS TARANE ACASA!
4.   Raspuns LUNGU catre Xulescu trimis de
(27 ian 2011, 20:27:22
Bai cacanarule si lingaule . . . esti exemplul clasic de mancator de  ☭  din "tabara adversa", care se sprijina de uni si de altii ca prostul de gard! Bai nesimtitule, ai dat o viata cu grebla si acu ai venit din fundul gradinii in targ ca sa critici "iedilii" - ortac prost si copil facut pentru alocatie ce esti, hai sictir avortonule!laughing)
5.   Pavele pe lac. trimis de
(27 ian 2011, 21:45:45
Ar fi grozav Lungule! Si sa punem si pavele pe suprafata apei lacului!!! Nu? Ca e un avantaj: disparind, a doua zi am putea pune altele....! Nu? Vom face aceasta baza de agrement ca si stadionul pe care l-ai promis!... Nu? Ca si echipa de fotbal a Sucevei care joaca in Liga I si in cupele europene!... Nu? Esti SUPER!!! Esti exact ca in campania electorala de acum 3 ani! De fapt...a inceput cea pentru anul viitor! Esti harnic, grijuliu, prevazator!... Ai inceput de pe acuma! Iti urez NUMAI DE BINE!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei