Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 ian 2011 - Anul XVI, nr. 21 (4619)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Solicitare

Băişanu îl invită pe Flutur să dea raportul

Joi, 27 Ianuarie 2011 (16:09:48)

Preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, l-a invitat pe şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, să prezinte un raport al activităţii pe care a avut-o la conducerea Consiliului Judeţean în cursul lunii ianuarie 2011. Băişanu a spus că, aşa cum la o firmă conducerea şi angajaţii fac un raport cu activitatea lunară, aşa şi preşedintele CJ Suceava ar trebui să explice populaţiei judeţului care sunt realizările lunare. „Îl rog pe Flutur să dea un raport privitor la ceea ce a făcut el luna aceasta. Cer acest lucru pentru că Gheorghe Flutur este un manager local. Drama judeţului este că Gheorghe Flutur nu este un manager local al lucrărilor care ar trebui să se facă în judeţul Suceava, ci este un manager local al fondurilor care vin în judeţ de la Uniunea Europeană”, a declarat Băişanu. Liderul liberalilor suceveni consideră că rolul persoanelor care au fost alese prin vot de populaţie este să muncească pentru aceasta, dar şi să se străduiască să atragă fonduri de la Uniunea Europeană. „Cerem acest lucru pentru că luna aceasta am văzut un silentio stampa total din partea lui Gheorghe Flutur, în toate activităţile pe care le are”, a mai spus Alexandru Băişanu. El a adăugat că a avut recent o discuţie cu preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, în cadrul căreia a fost abordată tema destinului primăriilor din judeţ, în special a celor conduse de primari PNL. Băişanu s-a declarat nemulţumit de rezultatul acestei discuţii cu Gheorghe Flutur, spunând că a observat la şeful administraţiei judeţene „o lentoare în gândire şi în dorinţa de a ajuta aceste primării. Şi sunt sigur că şi cei de la PSD sunt în aceeaşi situaţie”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu îl invită pe Flutur să dea raportul.
 Vizualizări articol: 926 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băişanu îl invită pe Flutur să dea raportul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei