Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 ian 2011 - Anul XVI, nr. 21 (4619)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Grav

Instalaţie de o sută de kilograme, furată de sub nasul angajaţilor CFR

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O masivă instalaţie CFR, în greutate de peste o sută de kilograme, a fost furată din apropiere de Gara Iţcani, dintr-o zonă care, cel puţin teoretic, ar fi trebuit să fie asigurată cu pază. Mai exact, este vorba de un electromecanism de macaz care fusese adus la depoul CFR pentru a fi reparat şi care a fost încărcat într-o căruţă şi luat din zonă fără ca cineva să sesizeze furtul. Din ancheta derulată de anchetatorii de la Serviciul Judeţean al Poliţiei Transporturi Suceava rezultă că furtul a fost comis în noaptea de 16 spre 17 ianuarie a.c., ulterior, după câteva zile, reuşindu-se recuperarea bunului. Valoarea acestuia depăşeşte 10.000 de lei. Poliţiştii au identificat trei suspecţi în comiterea acestei fapte, deocamdată lucrându-se la probarea activităţii infracţionale a acestora.

„Este un caz în care în mod clar furtul s-a produs pe fondul neasigurării corespunzătoare a echipamentelor de către personalul responsabil CFR. Facem apel la aceştia să fie mai responsabili în exercitarea atribuţiilor de serviciu”, a declarat comisarul-şef Florin Catană, şeful Serviciului Judeţean al Poliţiei Transporturi Suceava.

De altfel, poliţiştii se confruntă adesea cu furturi de componente de cale ferată (de la cabluri care conţin cupru şi până la şine), hoţii căutând tot ceea ce pot apoi vinde la centrele de colectare. Aceştia vizează în special materiale care conţin cupru şi aluminiu.

Hoţii depistaţi sunt de obicei indivizi de etnie romă. De multe ori aceste faptele sunt greu de descoperit şi din cauza personalului de la centrele de colectare, care nu ţine o evidenţă a intrărilor şi ieşirilor de materiale, uneori aceştia părând a fi adevăraţi complici ai hoţilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Instalaţie de o sută de kilograme, furată de sub nasul angajaţilor CFR.
 Vizualizări articol: 1280 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Instalaţie de o sută de kilograme, furată de sub nasul angajaţilor CFR5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei