Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 nov 2010 - Anul XV, nr. 261 (4552)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Proiect ambiţios

Investiţie de 1,5 milioane de euro într-un complex sportiv şi de agrement la Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un complex sportiv şi de agrement ultramodern este aproape de finalizare la Câmpulung Moldovenesc. Chiar dacă o primă parte a proiectului este deja funcţională, lucrările se vor încheia în mai 2011.

Nicolae Troaşe, preşedintele-director general al grupului de firme Calcarul, a precizat că investiţia este o parte a unei strategii mai ample.

„Nu vrem să oferim doar structuri de cazare, fără facilităţi de petrecere a timpului liber. Strategia noastră este pe termen mai lung şi se adresează nu doar locuitorilor din Câmpulung Moldovenesc, ci şi celor din împrejurimi, precum şi turiştilor care vin în Bucovina, motiv pentru care dorim să-i cooptăm în acest proiect şi pe proprietarii pensiunilor şi hotelurilor din zonă. Este o nişă pe care vrem s-o valorificăm”, a explicat Nicolae Troaşe.

Reprezentanţii grupului de firme Calcarul spun că următorul pas al acestui amplu proiect se va concretiza la Fundu Moldovei, unde au achiziţionat o suprafaţă de 10 hectare de teren.

„Este o zonă cu caracteristici de rezervaţie şi unde dorim să ridicăm un complex de cabane, cu fermă de animale şi produse ecologice. De asemenea, vom amenaja un lac şi vom avea cai pentru agrement”, a dezvăluit Nicolae Troaşe.

Planul de viitor mai cuprinde investiţii şi în masivul Rarău, iar termenul de amortizare a fost estimat la 15-20 de ani.

 

Terenuri de fotbal şi tenis cu vestiare şi duşuri

În privinţa investiţiei de la Câmpulung Moldovenesc, reprezentanţii grupului de firme Calcarul au precizat că la final costurile se vor ridica la 1,5 milioane de euro. Proiectul cuprinde două direcţii distincte: una care se adresează celor care doresc să practice sport, fotbal sau tenis, iar cealaltă ţine de relaxare şi agrement. O parte a investiţiei a devenit deja funcţională, în august 2010. Este vorba de baza sportivă care cuprinde două terenuri, vestiare, duşuri şi echipament de joc.

„Aceste terenuri respectă toate standardele pentru a găzdui diferite competiţii, atât de fotbal, cât şi de tenis. Mai mult, am dorit ca oamenii care vin aici să aibă parte de condiţii civilizate, şi din acest motiv am înfiinţat vestiare cu duşuri”, a spus Daniel Burlacu, directorul executiv al firmei Calcarul.

 

Piscine şi saune la parter

A doua componentă a proiectului de pe malul râului Moldova o constituie agrementul. Oamenii care vor alege să-şi petreacă timpul liber în această locaţie vor avea parte de mai multe oportunităţi. La parter se construieşte un centru spa, care se va adresa atât adulţilor, cât şi copiilor. Au fost configurate deja două piscine, una pentru adulţi, cu o dimensiune de 16x5 metri şi o adâncime de 1,6 metri, dotată şi cu vibromasaj, şi una pentru copii, cu adâncime de 65 de centimetri.

Tot la parter va funcţiona o sală de fitness, două saune, una uscată şi cealaltă umedă şi un salon de masaj, deservită de vestiare şi duşuri pentru femei şi bărbaţi. Proiectul prevede şi o a treia piscină. Este vorba de una exterioară, care va funcţiona pe timp de vară şi va avea legătură cu centrul spa de la parter.

 

Club cu 150 de locuri şi bibliotecă muzicală

Etajul clădirii va fi destinat cluburilor. Proprietarii au gândit două spaţii de agrement de acest tip. Clubul mai mare va avea o capacitate de 100-150 de locuri şi se va adresa tuturor categoriilor de vârstă. „Dorim să organizăm evenimente cât mai variate, atât pentru tineri, cât şi pentru persoane mai în vârstă. Clubul se adresează artiştilor care cântă live şi periodic vom avea şi personalităţi cunoscute care vor urca pe scenă. Clubul va fi dotat şi cu aparatură video şi se vor putea organiza inclusiv vizionări de filme sau teatru”, a precizat Daniel Burlacu.

Un al doilea spaţiu, ceva mai mic, va fi pentru 30 - 40 de persoane. Va fi un fundal de club englezesc în care va funcţiona o bibliotecă muzicală în care se vor putea urmări evenimente despre viaţa unor artişti sau formaţii celebre, dar se vor putea organiza şi evenimente de afaceri.

„În acest moment, proiectul este finalizat în proporţie de peste 70% şi după calculele noastre totul va fi gata la sfârşitul lunii aprilie, începutul lunii mai 2011”, a conchis directorul executiv al firmei Calcarul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Investiţie de 1,5 milioane de euro într-un complex sportiv şi de agrement la Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 1434 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 2 voturi
Investiţie de 1,5 milioane de euro într-un complex sportiv şi de agrement la Câmpulung Moldovenesc4.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   BRAVO trimis de
( 5 nov 2010, 15:31:06
Felicitari domnului Troase pt. toate realizarile dumnealui...sunteti un adevarat gospodar un bun manager,un om cu spirit intreprinzator foarte dezvoltat.sunteti exact opusul primarului campulungean care nu face nimik pt orasul acesta.
2.   Serios trimis de
( 5 nov 2010, 16:46:55
si marmota invelea ciocolata.....itai faceti ceva si apoi laudativa prin presa cu proiectele voastre

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei