Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 nov 2010 - Anul XV, nr. 261 (4552)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Obstacol pe şine

Acceleratul de Constanţa a ajuns la Suceava cu şase ore întârziere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pasagerii trenului accelerat Constanţa - Suceava au ajuns ieri la destinaţie cu o întârziere de şase ore. Oamenii au fost nevoiţi să stea în tren ore în şir după ce locomotiva a lovit un camion plin cu buşteni, care a rămas blocat la o trecere de nivel de cale ferată din apropierea oraşului Feteşti. În urma impactului, locomotiva a suferit avarii serioase, iar buştenii care au sărit din camion au lovit şi câteva vagoane. Din acest motiv, călătorii au fost nevoiţi să coboare din vagoane, iar reprezentanţii de la CFR au găsit altele pe care le-au pus la dispoziţia celor 100 de călători. Mai multe persoane au fost rănite şi au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar nici unul dintre pasageri nu a fost internat în spital. Şoferul camionului a explicat că i s-a oprit motorul exact când traversa calea ferată şi că ar fi sunat la 112 pentru a cere oprirea circulaţiei feroviare, numai că acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Acesta este al doilea incident major care se petrece în decurs de numai câteva zile şi în care sunt implicate trenuri care circulă prin Gara Suceava. Acum două seri, locomotiva trenului Botoşani - Timişoara a luat foc pe un câmp din Dumbrăveni, iar 25 de oameni au stat în câmp până când a fost trimisă o altă locomotivă care să tracteze vagoanele. Ca urmare a acestui incident, trenul Iaşi - Timişoara a stat în Suceava mai bine de patru ore înainte de a pleca spre destinaţie. Reprezentanţii căilor ferate au luat decizia să-i aştepte şi pe ceilalţi călători aflaţi în vagoanele care urmau să fie cuplate acceleratului de Timişoara, trenul reluându-şi mersul abia în jurul orei 22.00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acceleratul de Constanţa a ajuns la Suceava cu şase ore întârziere.
 Vizualizări articol: 691 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acceleratul de Constanţa a ajuns la Suceava cu şase ore întârziere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce tare trimis de
( 5 nov 2010, 12:43:31
Daca A1765 a plecat la 22:00 din Suceava Nord inseamna ca a fost depasit de A1837

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei