Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 oct 2010 - Anul XV, nr. 246 (4537)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În câteva zile

La 17 ani, a furat trei maşini, a accidentat o femeie şi un copil şi a dat ţepe la benzinării

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un minor care nu a împlinit încă 17 ani a comis un întreg lanţ de infracţiuni în câteva zile, faptele sale, foarte grave, succedându-se într-un ritm ameţitor. A furat trei maşini, gonind cu acestea prin Moldova cu benzină luată din staţii PECO în care a alimentat fără să plătească. Cea mai gravă faptă a comis-o însă vinerea trecută, când a accidentat o bonă care ducea un bebeluş în cărucior, impactul fiind chiar pe trecerea de pietoni.

 

Gonea prin Moldova cu maşinile furate 

Tânărul pericol public se numeşte Iulian Scutaru şi este din municipiul Fălticeni. Din datele adunate de anchetatori rezultă că săptămâna trecută, în interval de câteva zile, a furat trei maşini. Un Ford Mondeo din Roman, un BMW 520 şi un Peugeot 307, ultimele două de la proprietari din municipiul Fălticeni. S-a plimbat cu acestea prin zona Moldovei, ulterior abandonându-le.

Pe 13 septembrie, vinerea trecută, tânărul a comis cea mai gravă faptă pentru care este cercetat. Furase în noaptea precedentă o maşină din Fălticeni şi ajunsese în municipiul Iaşi. Aici, la o trecere de pietoni monitorizată video, o bătrână în vârstă de 60 de ani, bonă, se angajase în traversarea regulamentară a străzii. Un autobuz care circula pe banda întâi a oprit, dându-i prioritate, însă, rezultă din ancheta poliţiei ieşene, tânărul de 17 ani, care venea pe banda a doua, a lovit-o în plin. În urma impactului violent, femeia a fost aruncată câţiva metri şi a ajuns în stare gravă la spital. Ca prin minune, deşi căruciorul în care se afla bebeluşul de care femeia avea grijă s-a răsturnat, băieţelul a scăpat teafăr.

 

După accident a demarat în trombă spre Suceava

După impact, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, minorul a demarat în trombă spre Suceava. Din fericire, oamenii legii de la Poliţia municipiului Fălticeni, care erau deja pe urmele sale, ajutaţi şi de colegi de la alte structuri, au reuşit să îl prindă pe minorul care risca să mai facă alte victime.

Mai trebuie spus că, înainte de a produce accidentul, Scutaru fusese oprit în trafic, în cadrul unui control, atunci dându-şi o identitate falsă. Pe baza probelor administrate de poliţie, sâmbătă, Judecătoria Fălticeni a emis pe numele acestuia un mandat de arestare pe 19 zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La 17 ani, a furat trei maşini, a accidentat o femeie şi un copil şi a dat ţepe la benzinării.
 Vizualizări articol: 2105 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.42/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 12 voturi
La 17 ani, a furat trei maşini, a accidentat o femeie şi un copil şi a dat ţepe la benzinării4.4512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(19 oct 2010, 11:12:04
baietelul asta va avea gaura plina de carnat acolo unde se duce. Inainte de asta i-as oferi cateva sesiuni de spitalizare. cred ca se poate face parnaie si in scaunul cu rotile.
2.   Ce dobitoc trimis de
(19 oct 2010, 16:10:08
oare cum poate sa treaca de un control al politiei dandu-si o indentitate falsa........atunci ar trebui sa-i traga de maneca si pe politisti ca puteau sa evite acel accident daca isi faceau datoria cum trebuie si pentru scutaru sa isi puna scut la poponet ca la bulau e foarte bine
3.   Mda trimis de
(19 oct 2010, 17:37:52
mda,dar e minor si nu ia pedeapsa asa cum merita. e plina romania de din astia. sta 2-3 ani acolo si iese si o ia de la capat....
4.   Vaju tata golanilor trimis de
(20 oct 2010, 01:18:24
nr1,pitbull rulzz

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei