Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 oct 2010 - Anul XV, nr. 246 (4537)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Speranţe

Nechifor spune că doi parlamentari PD-L de Suceava vor vota moţiunea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

PSD se bazează pe doi parlamentari ai PD-L Suceava la votul pentru moţiunea de cenzură, de săptămâna viitoare. Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Cătălin Nechifor, a declarat, ieri, că discuţiile cu cei doi parlamentari PD-L sunt mai vechi, de la precedenta moţiune, din vară, şi şi-a exprimat speranţa că de data aceasta democrat-liberalii aleşi în Parlament cu un număr foarte mic de voturi se vor ţine de cuvânt.

„Sper că la Suceava cei doi parlamentari PD-L, care şi la moţiunea din vară au dat anumite garanţii că vor vota <pentru>, de data asta să-şi ţină cuvântul şi să voteze săptămâna viitoare pentru moţiunea de cenzură. Dacă atunci ar fi votat, poate acum n-am mai fi avut Guvernul Boc. Este o şansă pe care le-o acordăm în continuare, să repare greşeala din vară, să scape alături de noi România de ciuma portocalie”, a spus Nechifor.

Acesta a făcut referire la ultimele sondaje privind intenţia de vot, potrivit cărora doar 9 % dintre români mai cred că PD-L va câştiga viitoarele alegeri şi a arătat că PSD va fi cel care va câştiga şi asta „pe vot conştient, asumat şi nu prin vot negativ”.

Nechifor a mai spus că cea mai mare greşeală a Guvernului Boc este că nu mai are credibilitate în faţa românilor, iar restructurarea Executivului nu a făcut decât să aducă în faţa românilor „o gaşcă de miniştri noi, spălaţi, curaţi, aflaţi la început de drum, care în câteva săptămâni au demonstrat că sunt la fel de incapabili ca şi predecesorii”.

 

Apel la suceveni, să protesteze „fiecare aşa cum poate” şi unde poate

„Schimbarea propusă de Traian Băsescu şi Emil Boc nu dă rezultatele scontate şi face mai rău, adânceşte sentimentul că Guvernul Boc nu are credibilitate şi responsabilitate. Cum să-şi asume responsabilitatea pe un proiect de lege precum cel al educaţiei sau salarizării unice, un guvern iresponsabil?”, întreabă retoric liderul PSD Suceava.

Cătălin Nechifor a afirmat că în cursul acestei săptămâni partidul său va continua discuţiile cu sindicatele, cu ONG-urile şi alte structuri ale societăţii civile şi i-a cerut primarului de Suceava, Ion Lungu, să nu mai refuze autorizarea protestului sindicaliştilor în faţa sediului PD-L, aşa cum a făcut săptămâna trecută.  

„Sperăm să nu avem mişcări de stradă dure, violente în faţa Palatului Parlamentului, sper să schimbăm puterea pe cale democratică, în Parlament, dar cu susţinere populară. Fac apel la cei 50.000 de suceveni care au semnat pentru moţiunea de cenzură, să fie solidari cu acest demers, să protesteze fiecare aşa cum poate, la locul de muncă, acasă, pe stradă, în familie, cu prietenii pentru că este nevoie de această presiune socială”, a mai spus Cătălin Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor spune că doi parlamentari PD-L de Suceava vor vota moţiunea.
 Vizualizări articol: 2208 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Nechifor spune că doi parlamentari PD-L de Suceava vor vota moţiunea3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Greseala tactica. trimis de
(19 oct 2010, 19:29:03
In toiul jocurilor de culise nu este firesc sa fie facute asemenea declaratii! Prin astfel de afirmatii este ingreunata pana la imposibil munca negociatorilor. Asta este o greseala de tactica, in opinia mea.
2.   Sa fie asa trimis de
(20 oct 2010, 03:07:04
dar nu cred ca Flutur ii scapa asa usor pe supusii sai. ar fi o figura frumoasa...
3.   Mda trimis de
(20 oct 2010, 03:48:24
Lasati gargara domnul Nechifor.... Doriti sa scapati de "ciuma portocalie" .. dar oare de ciuma numita PSD e mai buna ? ..
Au trecut aproape 21 de ani de la lovitura de stat (care intre noi fie vorba tovarasul Iliescu si ai lui [PSDR-isti sau PSD-isti, fosti FSN-isti si PCR-isti]au castigat enorm din falimentarea si distrugerea acestei tari). A'ti avut puterea si a'ti dus cu zaharelul lumea o perioada buna de timp , acuma cand nu mai aveti ciolanul dintr'o data sunteti capabili sa faceti lucruri marete pentru tara .
Lasa'ti povestile astea pentru altadata , incercati de Craciun alaturi de niste copilasi mici , dar exista posibilitatea ca nici ei sa nu va creada .
4.   Acum 21 ani... trimis de
(20 oct 2010, 08:53:05
acum 21 de ani , domnul Nechifor avea 14 ani , nu cred ca lui i se datoreaza distrugerea acestei tari ! Daca continuam sa aruncam in spatele noii generatii greselile mare ale trecutului , nu mai lasam deschisa nici o usa prin care sa regasim speranta viitorului.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei