Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 oct 2010 - Anul XV, nr. 246 (4537)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cuib de infractori

Se fură maşini din parcarea Gării Iţcani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O maşină din parcarea aflată în spatele gării din Iţcani a fost furată la finele săptămânii trecute, repetându-se practic scenariul petrecut la finele lunii august. De altfel, cum am semnalat într-o serie de articole, întreaga zonă a Gării Iţcani se dovedeşte un loc periculos, numai în acest an aici înregistrându-se mai multe bătăi şi o răfuială în urma căreia o maşină a fost distrusă cu bâtele.

Revenind la ultimul caz de furt, în noaptea de duminică spre luni, puţin după miezul nopţii, oamenii legii de la Secţia de Poliţie Burdujeni au fost sesizaţi prin numărul de urgenţe 112 că persoane necunoscute au sustras un autoturism din parcarea amintită, după ce s-au pus în mişcare hoţii izbindu-se în alte două maşini din apropiere, ceea ce i-a făcut să abandoneze în cele din urmă vehiculul.

Din ancheta poliţiei rezultă că duminică seara, Mariana A., în vârstă de 21 de ani, din Suceava, proprietara maşinii, a parcat în locul special amenajat din spatele gării, închizând autoturismul şi plecând spre domiciliu. Tânăra a povestit cum, în urmă cu o lună de zile, i-au dispărut cheile de rezervă din torpedoul maşinii, astfel că, având în vedere că nu au fost identificate urme de forţare, este foarte probabil ca hoţii să se fi folosit de acestea. Pe de altă parte, având în vedere că cei care au sustras maşina au mers 200 de metri până să avarieze alte două autoturisme, anchetatorii cred că autorii ar putea fi minori din zonă, care, de altfel, mai au la activ o faptă de acest gen.

Pe 16 august a.c., o femeie din municipiul Suceava îşi lăsase maşina în aceeaşi parcare, plecând cu trenul la mare. Când s-a întors, pe 23 august, nu a mai găsit-o, alertând poliţia. Oamenii legii au demarat o anchetă şi au dat imediat de autoturism, parcat pe un trotuar, cu faţa orientată către Depoul CFR. Atunci au fost identificaţi trei minori, în vârstă de 10, 13, respectiv 14 ani, care au mărturisit că au furat maşina pentru a da nişte ture prin Iţcani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Se fură maşini din parcarea Gării Iţcani.
 Vizualizări articol: 860 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 4 voturi
Se fură maşini din parcarea Gării Iţcani3.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce tara ... trimis de
(19 oct 2010, 11:19:08
Cica "Pe 16 august a.c., o femeie din municipiul Suceava isi lasase masina in aceeasi parcare, plecand cu trenul la mare. Cand s-a intors, pe 23 august, nu a mai gasit-o, alertand politia." Am o intrebare: cat de cretin trebuie sa fii, locuitor in Suceava, sa vii cu masina proprie la gara si sa o lasi parcata acolo 1 saptamana ? Parcarea de la gara nu este parcare de resedinta. Ar trebui pus indicator cu "Timp maxim de stationare 30 de minute" sau ceva similar. Mergi la mare, deci ai bani si nu iti permiti 10 lei pentru un taxi care sa te aduca la gara ? In ce tara traim ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei