Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 oct 2010 - Anul XV, nr. 246 (4537)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Colin Farrell s-a despărţit de Alicja Bachleda, mama celui de-al doilea fiu al său

Actorul Colin Farrell s-a despărţit de Alicja Bachleda, mama celui de-al doilea fiu al său, Henry, după o relaţie de un an, potrivit dailymail.co.uk.

O sursă a confirmat pentru revista People că cei doi s-au despărţit în urmă cu mai multe luni, Farrell fiind singur din nou.

Cei doi au fost împreună timp de un an şi au un fiu, Henry Tadeusz, care s-a născut în octombrie 2009. Farrell mai are un fiu în vârstă de şapte ani, James, împreună cu fotomodelul Kim Bordenave.

Bachleda, în vârstă de 27 de ani, şi Farrell, în vârstă de 34 de ani, s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producţiei "Ondine", în 2009.

"Eram profesionişti şi concentraţi pe roluri. Povestea în sine este aşa frumoasă încât nu am avut timp să ne simţim propriile emoţii", a declarat Bachelda la premiera filmului.

Actorul, care a fost foarte ocupat în ultima perioadă cu filmările, nu a vorbit despre despărţire, însă o sursă a spus revistei Star că Bachelda şi-a dat seama că Farrell nu o va lua niciodată de soţie. "Ţine la Alicja şi la copil, însă vrea să fie un spirit liber", a declarat sursa citată.

În septembrie, a apărut o informaţie potrivit căreia starul irlandez a fost văzut în clubul Bungalow 8 consolându-se cu fotomodelul Agyness Deyn, în vârstă de 27 de ani.

Sursa a adăugat că şi Alicja a trecut cu bine peste despărţire, alături de partenerul său din filmul "The Girl is in trouble", Columbus Short. "A copleşit-o pe Alicja cu atenţie. Dar ea este încă tristă din cauza felului în care s-au terminat lucrurile cu Colin", a mai spus sursa.

Colin Farrell, în vârstă de 34 de ani, a fost căsătorit pentru scurt timp cu actriţa britanică Amelia Warner, în 2001.

Farrell mai are un fiu, James Padraig, în vârstă de şapte ani, din relaţia pe care a avut-o cu modelul Kim Bordenave. Copilul suferă de o formă de paralizie cerebrală, o boală genetică care i-a afectat capacităţile de a vorbi, a învăţa şi a se deplasa. El a fost diagnosticat cu sindromul Angelman la vârsta de şapte luni, dar Farrell a făcut public acest lucru abia în 2007. Actorul a ales să facă public acest lucru pentru a da speranţă celor care au copii diagnosticaţi cu sindromul Angelman.

Irlandezul Colin Farrell şi-a câştigat celebritatea după ce a jucat într-o serie de producţii hollywoodiene cu succes de casă, precum "Ţinutul Tigrilor/ Tigerland" (2000), "Minority Report - Raport special" (2002), "Cabina telefonică/ Phone Booth" (2002), "Daredevil" (2003), "S.W.A.T - Trupe de elită" (2003), "Alexandru/ Alexander" (2004), "Miami Vice" (2006) şi "In Bruges" (2008).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Colin Farrell s-a despărţit de Alicja Bachleda, mama celui de-al doilea fiu al său.
 Vizualizări articol: 1964 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Colin Farrell s-a despărţit de Alicja Bachleda, mama celui de-al doilea fiu al său0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei