Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 oct 2010 - Anul XV, nr. 246 (4537)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Din casă

Luhan, făcut ţăndări de colegul de partid şi Parlament European Sebastian Bodu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Premiul “Personalitatea Anului pentru o Românie Europeană” acordat de un ONG europarlamentarului PD-L Petru Luhan şi importanţa pe care acesta din urmă a acordat-o acestei nominalizări l-a distrat pe colegul său de partid şi din Parlamentul European Sebastian Bodu. Pe blogul său, Sebastian Bodu a postat comunicatul transmis de la cabinetul colegului său, dar aşa cum chiar el a remarcat, nu s-a putut abţine de la un comentariu la propriul său post. În câteva fraze, îi creionează lui Luhan un portret “din casă”: că a preluat din aer ideea cu cancerul vehiculată prin PE, aproape de miezul nopţii, când în sală mai erau doar cei care aşteptau să vorbească la videocamerele de pe pereţi, că Schengen n-are nici o treabă cu Luhan şi nici Luhan cu Schengen, că eurodeputaţii n-au nici o influenţă asupra absorbţiei fondurilor europene, cum tot îşi caută treabă europarlamentarul Luhan.

“Ha, ha, comentarii la propriul meu post. Mă rog, nu mă pot abţine:

1. Asta cu cancerul e o idee preluată de prin plenul Parlamentului European unde erau prezenţi, la ora aceea (23.00), câţiva adormiţi care aşteptau să ia cuvântul pentru a vorbi la videocamerele de pe pereţii sălii de plen;

2. Schengen? Asta ţine doar de Sarkozy al lor şi de Igaş al nostru. Dar poate s-o gândi omu’ profund şi cu insomnii. Tot e ceva şi restul e răutate gratuită;

3. Fondurile europene ţin de Comisia Europeană, pe de-o parte şi de guvernele statelor membre, pe de cealaltă parte. Eurodeputaţii nu pot influenţa în nici un fel absorţia. Cel mult pot informa şi ei”, scrie colegul lui Luhan.

 

Drumul de la “personalitatea anului pentru o Românie europeană” la “personalitatea europeană a anului”

Sebastian Bodu nu pierde ocazia să facă pe blog trimiteri transparente la IQ-ul europarlamentarul lansat pe orbita europeană din Frătăuţi şi la ambiţia sa de a candida la orice funcţie şi recomandă ONG-urilor care dau tot felul de premii să mai inventeze şi unul pentru perseverenţa de a te băga singur în seamă prin ştiri-publicitate despre idile inexistente, flirturi eşuate şi funcţii inventate pentru a îmbogăţi CV-ul.

“Propun ONG-urilor interesate să acorde noi premii şi medalii:

1. “Omul deceniului” pentru “inventivitatea” în folosirea tacâmurilor în timpul mesei;

2. “Omul secolului” pentru ambiţia de candida la orice funcţie politică, internă sau europeană, chiar dacă IQ-ul nu ţi-e cel mai solid susţinător;

3. “Omul mileniului” pentru perseverenţa de a te băga singur în seamă prin tot felul de ştiri-publicitate (idile inexistente, flirturi eşuate şi funcţii inventate pentru a îmbogăţi CV-ul)”, sunt propunerile lui Sebastian Bodu.

Cine are curiozitatea să se uite pe CV-ul pe care şi l-a redactat Luhan, poate afla, pe lângă informaţiile despre multiplele sale diplome din străinătate, că în perioada cât a fost administrator public la Consiliul Judeţean Suceava, a  fost “ordonator principal de credite al judeţului Suceava”, că a participat la un maraton de 42 km la Berlin sau că are permis de conducere pentru autoturisme, camioane şi camioane cu remorcă, extrem de util, de altfel, unui parlamentar european.

Propria viziune despre sine a lui Petru Luhan o arată foarte bine şi comunicatul trimis presei, vineri, în legătură cu premiul primit. Titlul de “Personalitatea Anului pentru o Românie Europeană” s-a transformat în “Personalitatea Europeană”, în comunicatul trimis jurnaliştilor, de la cabinetul lui parlamentar: “Europarlamentarul Petru Luhan, distins cu titlul  <Personalitatea Europeană a anului>”!

Premiul i-a fost acordat lui Petru Luhan de Fundaţia EUROLINK-Casa Europei, la finalul mesei rotunde cu tema “Care este locul actual al României în Uniunea Europeană?” pentru “poziţiile sale publice şi sprijinul acordat unor teme comunitare de interes major pentru cetăţenii români, precum combaterea cancerului la nivel european”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Luhan, făcut ţăndări de colegul de partid şi Parlament European Sebastian Bodu.
 Vizualizări articol: 2512 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.91/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 11 voturi
Luhan, făcut ţăndări de colegul de partid şi Parlament European Sebastian Bodu3.9511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ne mândrim cu tine frezatule! trimis de
(19 oct 2010, 11:26:27
Petru Luhan - un supozitor expirat înfipt în curul Parlamentului European.
2.   Europarlamentar pe draq... trimis de
(19 oct 2010, 11:47:12
Cine naiba l-a dus pe asta in Parlamentul European? Eu unul nu cred ca l-am votat sa ma reprezinte. Mie, sincer, omul asta imi provoaca scarba si greata numai cand il vad in poze. Pai daca l-as mai vedea si in realitate cred ca as regurgita pe el. N-am nimic cu el...dar fata lui parca-mi zice ca e un taran infractor proaspat scos din inchisoare si aruncat pe scaunul de europarlamentar pentru ca i-a vazut nu stiu care C.V.-ul si i s-a parut impresionat. Ei parca, chiar e un taran. Si la propriu si la figurat. Asta e un fustangiu si jumatate, umbla dupa femei si se lauda pe la televizor ca el ar fi nu stiu ce sex-simbol. L-am vazut odata intr-un interviu...statea intr-un jacuzzi. Asa europarlamentari ne trebuie noua? Da-ti foc ma inaptule. Cum sa fii atat de redus la bibilica sa scrii in C.V. ca tu ai urmat nu stiu ce facultate din Germania? Pentru ca nu ai urmat-o. Bag mana-n foc! Si atata rau daca tu stii engleza la Proficiency, adica C2.
3.   :) trimis de
(19 oct 2010, 12:58:57
Poate voi nu l-ati votat..dar sunt o multime de cretini care au pus botul pe culoarea portocalie. Luhan saracul nu face decat sa se incadreze in peisajul politicianului roman. Doar nu vroiati sa trimitem in PE un om competent si care ar fi dispus sa faca ceva util pt tara...Ce naiba.
4.   Vreau si eu trimis de
(19 oct 2010, 13:12:22
Vedeti comentariul meu legat de compentele acestui barbat destoinic, fiu al Bucovinei si europarlamentar, de la articolul publicat saptamana trecuta. Are omu' nostru are o facultate de stiinte economice de 5 ani in Germania, a facut cursuri de perfectionare in Australia, in Statele Unite (citat din seful sau la lansarea din campanie de la Casa de Cultura - exista inregistrarea video), a fost contabil sef la Petrom si a mai facut o gramada de alte chestii importante. Acum lupta cu cancerul pe baricade, sprijina niste alte chestii foarte faine ... Permisul de conducere pentru camion cu remorca e nimic !
5.   VDTV trimis de
(19 oct 2010, 18:36:49
Pai in partidul promis de Basescu sunt numai camionagii, cer scuze camionagiilor adevarati de meserie. Luhan=un profitor al tranzitiei si mai ales a partidului PD-L. Baietii destepti oricum nu au fost promovati in partid si si-au vazut de treaba. Esalonul pupincurist si smenar a trecut in fatza. Sa vedeti ce datorii are domnul Luhan! Nu le plateste nici cu 5 salarii de europarlamentar.
6.   Sa face de ras! trimis de
(19 oct 2010, 19:21:23
Cineva, inafara de el bineinteles, crede ca asa isi face acest europarlamentar reclama favorabila, in fond se face de ras din ce in ce mai des si din ce in ce mai mult. A devenit specialist de faima in oncologia politica, ce sa spun! Un infumurat care crede ca odata cu el a inceput lumea, asta este marele Luhan - un blam pentru cei ce l-au aburcat acolo.
7.   Tot inainte trimis de
(20 oct 2010, 03:04:28
daca va aduceti aminte el a fost facut praf si de Ioan Corjuc in timpul alegerilor europarlamentare.
8.   Remember trimis de
(20 oct 2010, 08:57:20
ha ha confruntare demna de tinut minte , intradevar -confruntarea intre 2 gutzeri tarani Fratauti alde Ipotesti
9.   Psdr-istii trimis de
(20 oct 2010, 13:01:33
Voi chiar nu aveti ce face decit sa muscati de cur....ele,dar na, invidia roade tare iar la adresa d-lui Bodu ce sa mai vb ...cel ce comenteaza de Luhan e o mare personalitate cu IQ de Pitecantrop.Acu cit de greu ii atirna prin buzunare acest articol celui care l-a scris nu sunt curios.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei