Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 oct 2010 - Anul XV, nr. 242 (4533)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 14 - 20 octombrie

Expoziţia de fotografie

„China, impresii de călătorie” – expoziţia de fotografie iscălită de Liviana Pânzaru va sta pe simeze la etajul Iulius Mall, până pe 24 octombrie. Partenerii acestui eveniment sunt Uniunea Artiştilor Fotografi din Bucovina, filiala Suceava a Asociaţiei de Prietenie România – Republica Populară Chineză şi Asociaţia Culturală „Alianţa Pro Bucovina”.

 

„Look de milioane la Iulius Mall”

Câştigă un look de milioane la Iulius Mall! – Până pe 24 octombrie, la cumpărături de 70 lei poţi avea hainele la care visezi sau premii instant. Trei ţinute de damă sau bărbăteşti şi 100 de produse cosmetice Avon se câştigă zilnic pe taloane răzuibile. Doar la Iulius Mall, poţi avea un look de milioane cu câţiva lei!

 

Cupa Toamnei la Şah, organizată de Alexandria Librării

Înscrierea participanţilor la Cupa Toamnei la Şah, organizată de Alexandria Librării, se face în perioada 13 – 28 octombrie. Jocurile eliminatorii: 29 – 30 octombrie. Semifinalele, finalele şi festivitatea de premiere: 31 octombrie. Participă la concurs primii 16 copii înscrişi (cu vârste cuprinse între 8 – 16).  Primii trei clasaţi primesc premii în cărţi oferite de partenerii Alexandria Librării. 

 

Nuanţe de moment, expoziţie de fotografie de nuntă la Galleria Suceava

Până pe 20 octombrie, Galleria Suceava vă invită să vizitaţi expoziţia de fotografie "Nuanţe de moment".

 

 

Joi, 14 octombrie

Cadouri instant bucovinencelor cu numele Parascheva

De Sfânta Cuvioasă Parascheva, Iulius Mall oferă cadouri instant bucovinencelor cu numele Parascheva şi vin de onomastică în centrul comercial.

 

La Padrino, seară bucovineană

Începând cu ora 22:30, la Padrino, seară bucovineană, cu formaţia Cetina. În plus, e seară studenţească cu reducere de 20% după ora 24:00. Rezervări 0742 365 859.

 

Expoziţia de design, la City Gallery

Expoziţia de design: obiect, grafică, ambiental – Cristina Andriuc, Natalia Andronic şi Daniel Strugariu, la City Gallery  (Shopping City Suceava). Daniel Strugariu şi Cristina Andriuc au absolvit Facultatea de Artă din Cluj, secţia Design, iar  Natalia Andronic este absolventă a Facultăţii de Artă din Iaşi, secţia Design. Cei trei expozanţi, foşti elevi ai Colegiului de Artă “Ciprian Porumbescu” Suceava, colegi în aceeaşi clasă de artă plastică, prezintă pe simeze lucrări din sfera designului de obiect, ambiental şi grafic design. Expoziţia se doreşte a fi o prezentare a  preocupărilor tinerilor designeri în trei domenii din marea zonă de aplicabilitate a designului şi un dialog între expozanţi şi cei interesaţi de design (în special elevii).

 

Distracţie, la Club Hollywood

Club Hollywood organizează o petrecere incendiară – Jagermeister Party - cu o mulţime de shoturi şi premii oferite din partea casei.

Rezervări: 0755 571 749

 

A.S.U.S. Madness party, la Club Babylon

Program special dedicat studenţilor, unde cei mai petrecăreţi şi neconvenţionali studenţi vor fi recompensaţi cu premii din partea casei! Petrecerea incendiară este organizată cu sprijinul A.S.U.S. - Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava şi va fi întreţinută de Dj Cioco, rezident Club Babylon Suceava. Petrecere întreţinută de animatoare! Program nerecomandat minorilor!

În serile de vineri, sâmbătă şi duminică, la Club Babylon - program normal de club, program completat de petrecerile de după balurile bobocilor din această săptămână.Rezervări şi informaţii la 0758 536 725.

 

 

Vineri, 15 octombrie

Noaptea Dee Jay-lor la Strikers – Iulius Mall

Noaptea Dee Jay-lor la Strikers – Petrecerea cu cea mai bună muzică: Bowling Strikers Club din Iulius Mall. De la ora 22:00, DJ Tibiano, DJ Cornel, DJ Puff, DJ Lucianno şi DJ Andy vor încălzi atmosfera cu ritmuri energice pe care vor dansa invitaţii. Noaptea Dee Jay-lor la Strikers oferă muzică bună, băutură din partea casei şi super-animatoare!

 

Stand-up comedy, la Padrino

La Padrino, începând cu ora 21:00, Stand-up comedy de excepţie cu Catălin Bordea şi Dan Badea. Rezervări 0742 365 859.

 

Spiritual Ravishment, Dim Vision şi Intestinal Tumour, la Vox

Începând cu ora 19:30, Discotheque Vox Suceava vă invită la un concert cu trupele Spiritual Ravishment (Oradea), Dim Vision (Debrecen / Ungaria) şi Intestinal Tumour (Rădăuţi). Intrarea 10 lei.

 

Expoziţie de pictură, grafică şi tapiserie

La Galeria de Artă „Ion Irimescu” din municipiul Suceava se deschide vineri, 15 octombrie a.c., la ora 16:00, Expoziţia de pictură, grafică şi tapiserie a artistelor plastice sucevene Eugenia Goraş şi Georgeta Gheorghiu.

Expoziţia va fi prezentată de asist. dr. Emanuela Ilie, iar manifestarea va beneficia de un recital de muzică clasică susţinut la lăută de Cristi Lazăr.

 

Fundaţia Culturală a Bucovinei, 15 ani de la înfiinţare

La City Gallery, în incinta Shopping City Suceava, va avea loc vineri, 15 octombrie a.c., la ora 16:30, manifestarea organizată cu prilejul sărbătoririi a 15 ani de la înfiinţarea Fundaţiei Culturale a Bucovinei.

Manifestarea aniversară, organizată de Fundaţia Culturală a Bucovinei împreună cu Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” şi Shopping City Suceava, constituie un prilej de întâlnire pentru cei care au fost onoraţi, pe parcursul celor 15 ani, cu premiile fundaţiei.

 

Fabrica de ciocolată, la Galleria Suceava

Galleria Suceava aşteaptă copiii şi părinţii la „Fabrica de ciocolată”. Evenimentul va avea loc între orele 15:00- 19:00, la parterul complexului comercial, unde se organizează ateliere şi concursuri pentru copii, printre care şi atelier de prăjituri, în cadrul căruia copiii vor primi aluat, pe care îl vor modela cu forme, decora cu stafide sau nuci şi coace sub supravegherea instructorului.

 

 

Sâmbătă, 16 octombrie

Ţapinarii, La Fierărie

La Fierărie, începând cu ora 21:00, Concert cu trupa „Ţapinarii”. Intrarea este 10 lei.

 

Punguţa cu doi bani

Începând cu ora 11:30, Galleria Suceava invită toţi copiii la spectacolul de teatru Punguţa cu doi bani, interpretată de actorii Teatrului pentru Copii şi Tineret Vasilache din Botoşani.

 

Balul Bobocilor, la Colegiul Naţional „Petru Rareş”

Începând cu ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc Balul Bobocilor organizat de Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava.

 

All in Party, la Vox

Începând cu ora 22:00, Discotheque Vox Suceava te invită la All in Party (dnb, dubstep, alternative, rock).

 

La Gura Humorului

„Întâmplări în Oraşul cu Oameni”

Seria manifestărilor cu genericul „Întâmplări în Oraşul cu oameni” continuă în această săptămână reunindu-i sâmbătă, începând cu ora 21:00, la Pizzeria „La Bomba” din Gura Humorului, pe cantautorii folk Dinu Olăraşu (invitat special), Cătălin Ungureanu (prieten de serviciu) şi Adrian Bezna (gazdă).

Intrarea este liberă.

 

DJ Raoul Russu, la Club Hollywood

Club Hollywood organizează o super petrecere cu un super invitat - DJ Raoul Russu!!! Vă aşteptăm cu o mulţime de shoturi, premii, muzică bună şi animatoare profesioniste! Rezervări:0755 571 749

 

 

Duminică, 17 octombrie

Teatru de păpuşi „Puppet”

Teatru de păpuşi “Puppet” – Prichindeii sunt aşteptaţi în Iulius Mall, la KidsLand, de la ora 12:00, la întâlnirea săptămânală cu eroii din basme şi poveşti populare.

 

Berti Barbera şi Nicu Patoi, la Ristorante Da Vinci Suceava

Începând cu ora 20:00, Ristorante Da Vinci Suceava vă aşteaptă să petreceţi o duminică specială, unde Berti Barbera va concerta împreună cu bunul lui prieten Nicu Patoi. Informaţii şi rezervări la telefon 0330 803 330.

 

Trupa Partizan, concert în Vox

Începând cu ora 20:00, Discotheque Vox Suceava te invită la un concert cu trupa Partizan. Un bilet costă 15 lei.

 

 

Marţi, 19 octombrie

„Pofteşti poveşti? Hai la Cărtureşti!”

„Pofteşti poveşti? Hai la Cărtureşti!”, la Iulius Mall. În fiecare marţi, de la ora 17:30, orice copil care pofteşte poveşti este aşteptat în ceainăria din Iulius Mall, să servească celor mari un meniu complet de copilărie savuroasă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1328 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei