Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 oct 2010 - Anul XV, nr. 242 (4533)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Flutur îl sfătuieşte pe Olărean să nu-şi rezolve probleme politice prin presă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, Gheorghe Flutur, l-a sfătuit pe primarul democrat-liberal din Rădăuţi, Aurel Olărean, să încerce să-şi rezolve problemele pe care le are în interiorul partidului şi nu prin intermediul presei. Afirmaţiile lui Flutur au fost făcute după ce Aurel Olărean i-a solicitat acestuia să aibă o poziţie fermă faţă de indisciplina pe linie politică a consilierilor locali PD-L din Rădăuţi. În ceea ce-l priveşte pe liderul PD-L Suceava, acesta a spus că nu vrea să comenteze declaraţiile primarului din Rădăuţi, însă a spus că ar fi fost normal ca Aurel Olărean să fi prezentat problemele mai întâi în cadrul partidului. „Îi sugerez lui Aurel Olărean să discute mai întâi în partid şi nu în presă”, a spus Gheorghe Flutur.

Primarul din Rădăuţi a declarat în urmă cu două zile că mai mulţi consilieri ai PD-L votează cu opoziţia şi că proiectele pe care le iniţiază în calitate de primar nu au susţinerea democrat-liberalilor din deliberativul local. Olărean a mai spus că aşteaptă de la Gheorghe Flutur o poziţie fermă cu privire la problemele semnalate. El a solicitat liderului PD-L Suceava să spună clar dacă va beneficia de sprijinul acestuia pentru a asigura ordinea în cadrul PD-L Rădăuţi.

„Cred că a sosit momentul când preşedintele Flutur trebuie să se pronunţe clar în problema primarului de Rădăuţi, în asigurarea sau nu a unei majorităţi în Consiliul Local, dar şi în celelalte probleme”, declara Aurel Olărean. El a mai adăugat că este loial PD-L, însă, dacă nu va găsi sprijin din partea lui Gheorghe Flutur, ar putea să candideze pentru un nou mandat din partea unui alt partid, „care să-mi asigure o majoritate absolută în deliberativul local”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur îl sfătuieşte pe Olărean să nu-şi rezolve probleme politice prin presă.
 Vizualizări articol: 837 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Flutur îl sfătuieşte pe Olărean să nu-şi rezolve probleme politice prin presă3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fatarnicul Flutur trimis de
(14 oct 2010, 11:14:43
Acest Flutur, individ cu 2 fete, vrea sa-l dea jos pe Olarean si sa-l puna pe Carcalete, fapt evident pt primul.
"Rezultatele" deosebite a lui Carcalete la ISJ ar fi trebuit sa-l determine pe Flutur, daca ar fi fost un tip corect politic, sa-l sprijine pe Olarean, care, cinstit si pe fata, solicita acest sprijin. Flutur insa i-o trage pe la spate.
2.   Omul valoreaza cat cuvantul sau trimis de
(14 oct 2010, 11:33:28
L-am auzit pe G. Flutur cu urechile mele afirmand pe un post TV local din Radauti ca ii va asigura domnului primar Olarean majoritatea in consiliul local. ESTE O PROMISIUNE PE CARE A FACUT-O RADAUTENILOR. Ce-i drept atunci era interesat sa-si asume unele merite pentru demararea lucrarilor la soseaua de centura a Radautiului. (nu comentez asta, in politica meritele unuia se atribuie tuturor, dar parca si invers.., nu?)
3.   Interese firar sa fie ! trimis de
(14 oct 2010, 18:15:53
De la inceput vreau sa spun ca nu sunt membru nici unui partid si urmaresc cu atentie ce se intampla la primaria Radauti , si observ din pacate ca primarul are opozitie si din partea consilierilor PDL . Ma intreb oare primarul este indiferent in ceia ce priveste dezvoltarea orasului nostru ,de au renuntat consilieri sa-l sprijine sau sunt alte interese din partea consilierilor . Or ce s-ar spune se vede ca sa facut destul de mult in aceasta perioada de cand a devenit primar dl. Olarean si se face in continuare nu asa cum a fost in timpul fostului primar ca se turna asfalt cu o saptamana inaintea alegerilor . Eu nu vreau sa critic pe nimeni fiindca si pe vremea fostului primar s-au schimbat tevile pentru incalzire si acum avem caldura mai ieftina ca in alte orase si atunci dl. Olarean era impotriva schimbari spunand ca se puteau gasi alte fonduri mai ieftine . Dupa cum vedeti eu nu sunt fan al nici unui candidat sau partid dar realitatea nu poate fi trucata .
4.   Radautenilor trimis de
(14 oct 2010, 18:43:46
Imi pare rau pentru radauteni , si pentru boul de Frunza , si pentru boul de Olarean si pentru boul de Carcalete.
Imi pare rau pentru faptul ca Radautiul a fost un oras superb , si a fost calcat in picioare de ticalosi . Iar acum vine alt cretin .
Imi pare rau .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei