Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 oct 2010 - Anul XV, nr. 242 (4533)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

O educatoare a fost luată pe sus de jandarmi întrucât s-a aşezat în faţa maşinii lui Funeriu

Joi, 14 Octombrie 2010 (18:28:36)

Educatoarea Daniela Oprea, de la Grădiniţa 210, care protesta, joi, la sediul Ministerului Educaţiei a fost luată pe sus de jandarmi, întrucât s-a aşezat în faţa maşinii ministrului Educaţiei în momentul în care aceasta ieşea din curtea instituţiei.

"Stăteam pe loc. Maşina venea spre mine. Când m-a atins la picior, am pus mâinile pe capotă. În acel moment, câţiva jandarmi s-au îndreptat spre mine, iar pentru că sunt operată la sânul drept, am încercat să mă protejez. M-au luat pe sus şi m-au dat din calea maşinii", a declarat educatoarea.

Fără să ştie cineva dacă în respectiva maşină era sau nu ministrul Educaţiei sau numai şoferul, cei câţiva zeci de profesori care au protestat în faţa instituţiei l-au huiduit pe Daniel Funeriu, cerându-i demisia.

Femeia a spus că n-ar fi vrut să-i facă rău ministrului dacă s-ar fi aflat în maşină.

"Nu vroiam să-i fac rău. Aş fi vrut doar să vorbesc cu el. Mă aşteptam să aibă curajul să coboare şi să vorbească cu noi, sigur, dacă era în maşină. Nu am văzut dacă era sau nu înăuntru", a mai spus Daniela Oprea.

O altă profesoară a dat cu palma într-unul din geamurile maşinii ministrului Educaţiei, în momentul în care aceasta a virat din curtea instituţiei pe strada General Berthelot.

Liderii sindicali aflaţi alături de protestatari la Ministerul Educaţiei s-au arătat nemulţumiţi de acest incident, ei spunând că acţiunea de protest este legală atâta timp cât profesorii au stat doar pe trotuar şi nu au făcut nimic rău.

Sindicaliştii din învăţământ au încheiat protestul de la Ministerul Educaţiei, declarându-se nemulţumiţi de faptul că ministrul Daniel Funeriu a refuzat să discute cu ei pentru că sunt nereprezentativi, liderii sindicali urmând să analizeze posibilele acţiuni de protest.

Secretarul general al Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ, Liviu Pop, a declarat că toate birourile executive ale organizaţiilor sindicale bucureştene din educaţie se vor întâlni joi, la 18.30, la sediul FSLI, pentru a discuta rezultatele întâlnirii pe care au avut-o cu ministrul Educaţiei, în Comisia de dialog social, fiecare organizaţie urmând să hotărască dacă va continua protestele.

În legătură cu întâlnirea pe care au avut-o cu ministrul Educaţiei, în Comisia de dialog social, liderii de sindicat au spus că aceasta nu a avut niciun rezultat favorabil, demnitarul susţinând ideea asumării legii în cazul în care sunt obiecţii să fie depuse amendamentele. Liderii de sindicat au cerut totodată în aceeaşi şedinţă majorarea coeficienţilor de ierarhizare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O educatoare a fost luată pe sus de jandarmi întrucât s-a aşezat în faţa maşinii lui Funeriu.
 Vizualizări articol: 1045 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O educatoare a fost luată pe sus de jandarmi întrucât s-a aşezat în faţa maşinii lui Funeriu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei