Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 oct 2010 - Anul XV, nr. 242 (4533)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

„Musafiri” cu cagule

BCCO Suceava îşi cere scuze pentru greşeala de la percheziţiile de acum două zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava, prin vocea şefului structurii de combatere a traficului de persoane, comisarul Petrică Ţibichi, şi-a cerut scuze, ieri, prin intermediul mass-media, familiei din municipiul Botoşani care s-a trezit, dintr-o greşeală a oamenilor legii, cu mascaţii în casă, la ora 6 dimineaţa, în cadrul unei acţiuni de anihilare a unei reţele internaţionale de prostituţie.

Ţibichi a declarat, ieri, că vina nu este a aşa-zişilor mascaţi, luptători din cadrul structurilor de intervenţie rapidă, care sunt doar forţă de sprijin în astfel de acţiuni contra crimei organizate.

„Îmi asum întreaga vină în acest caz şi ne-am cerut scuze personal, ne cerem scuze şi prin intermediul mass-media faţă de familia respectivă. Imediat cum ne-am dat seama că este o greşeală, ne-am cerut scuze şi am plecat. A fost pur şi simplu o neînţelegere. Nu s-a spart uşa, nu au fost exercitate presiuni, violenţe”, a declarat şeful structurii de combatere a traficului de persoane din cadrul BCCO Suceava.

În urma acţiunii de acum două zile, au fost efectuate nu mai puţin de 24 de percheziţii, la Suceava, Botoşani şi Timişoara, acţiunea fiind coordonată de structurile de combatere a crimei organizate de la noi din judeţ.

Una dintre adresele pentru care se obţinuseră mandate de percheziţie era pe strada Calea Naţională din municipiul Botoşani, unde locuia unul dintre suspecţi, Andy Drob, botoşănean, cunoscut pilot de raliuri.

Respectivul locuieşte la apartamentul 15, dar, dintr-o greşeală, anchetatori au bătut la uşa apartamentului nr. 14, unde locuiesc doi soţi care nu au avut treabă în viaţa lor cu poliţia.

„Le-am dat drumul, ne-au arătat o hârtie, dar, de frică, nici nu am văzut ce scria pe ea. Am întrebat ce se întâmplă şi ni s-a răspuns că este vorba de o percheziţie. Nu ne-au lăsat să vorbim deloc. Am încremenit de spaimă. La un moment dat, a apărut cineva şi a întrebat de apartament. Abia atunci şi-au dat seama că au greşit. Şi-au cerut scuze şi au plecat”, a povestit  Elena Z., femeia care s-a trezit la şase dimineaţa cu mascaţii în casă, precizând că, deşi a fost o experienţă terifiantă, nu va face plângere împotriva „musafirilor” cu cagule.

Până la urmă, anchetatorii au pus mâna şi pe suspectul lor, Andy Drob, care a şi fost arestat preventiv.

Imagini de la reţinerea lui Andy Drob pe www.monitorulsv.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BCCO Suceava îşi cere scuze pentru greşeala de la percheziţiile de acum două zile.
 Vizualizări articol: 1833 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
BCCO Suceava îşi cere scuze pentru greşeala de la percheziţiile de acum două zile5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei