Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 oct 2010 - Anul XV, nr. 242 (4533)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scrisoare de mulţumire

Aş începe în primul rând să-i mulţumesc lui Dumnezeu.

Trăieşti alături de cei dragi, ţii legătura cu cei apropiaţi şi nu stai niciodată să te gândeşti sau să le spui cât de mult au însemnat pentru tine,

Dacă ar fi să mă gândesc prin ce am trecut, aş avea câteva vorbe pentru cei care mi-au salvat viaţa.

Există oameni frumoşi, oameni care ar putea deveni un model pentru întreaga societate, un model de forţă şi voinţă, model care te învaţă că nimic nu este imposibil.

Aş vrea să-i mulţumesc colectivului secţiei de boli infecţioase din cadrul Spitalului „Sf. Ioan cel nou de la Suceava”, în special doamnei dr. primar Stănescu Corina – medic-şef secţie – pentru sufletul ei nobil, plin de căldură şi pentru fiecare sfat pe care mi l-a dat, pentru profesionismul de care dă dovadă.

De asemeni, vreau să-i mulţumesc din toată inima doamnei dr. Căliman Sturza Olga Adriana, pentru cuvintele de încurajare şi pentru fiecare mângâiere pe care mi-a oferit-o.

Le mulţumesc din tot sufletul doamnei dr. Corodescu Loredana, doamnei dr. Mihailiuc Alina, doamnei dr. Nicolae Cristina şi doamnei dr. Rusu Ingrid – care de fiecare dată intrau în salon şi mă întrebau cu o voce caldă cum mă simt.

Apoi aş vrea să-i mulţumesc asistentei Corniciuc Doiniţa – un om de o rară sensibilitate, un om care ştie să-şi ofere toată afecţiunea unor oameni în suferinţă.

Să mulţumesc asistentelor Valasciuc Victoria – asistent-şef, Alaci Nicoleta, Bălăceanu Elisabeta, Oniciuc Liliana, Ciobanu Mihaela, Crăciunescu Aura şi Gavriliuc Dana – tuturor vă mulţumesc.

Cred că aş vrea să le mai mulţumesc infirmierilor de la secţia de boli infecţioase din cadrul spitalului „Sf. Ioan cel Nou” de la Suceava, pentru tot ce fac să le fie mai uşor bolnavilor.

Doar atât am de spus în faţa măreţiei acestor oameni, în faţa puterii pe care ei o deţin. Mă aplec în faţa voastră, oameni demni de respect, oameni care luptaţi fiecare secundă pentru viaţă.

Din toată inima un sincer MULŢUMESC.

Mai datorez mulţumirile mele familiei, nepoatelor Elena şi Rodica, care în fiecare zi au fost alături de mine, în clipele cele mai grele şi prietenilor dragi le-aş spune că au însemnat şi înseamnă mult pentru mine.

Veronica Cornelia MOTRESCU

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scrisoare de mulţumire.
 Vizualizări articol: 3973 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Scrisoare de mulţumire0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei