Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 sep 2010 - Anul XV, nr. 219 (4510)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Solicitare

Flutur vrea ca UDMR să desemneze un nou director la DSP cât mai repede

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Filiala Suceava a UDMR trebuie să desemneze rapid un nou director la Direcţia de Sănătate Publică, după ce actualul director, dr. Ingrid Kurk Irimescu, a demisionat la două săptămâni de la instalarea în funcţie.

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, Gheorghe Flutur, a declarat, ieri, că ar dori ca UDMR să desemneze „cât mai repede” un nou director la DSP. Ieri, Flutur a invitat la discuţii partenerii din coaliţia de guvernare la nivel judeţean pentru a discuta strategia de dezvoltare a judeţului, de refacere după inundaţii şi alte probleme legate administraţia locală şi de legătura cu Guvernul, dar preşedinta UDMR, dr. Adriana Klara Hapenciuc, a lipsit, deoarece este plecată din ţară până la sfârşitul acestei săptămâni.

„Au participat doar preşedinta UNPR, Cătălina Vartic, şi reprezentantul minorităţilor, preşedintele Uniunii Polonezilor din România, deputatul Longher Ghervazen. Preşedinta UDMR, dr. Adriana Hapenciuc, este plecată din ţară, sperăm ca săptămâna viitoare să ne vedem şi să stabilim întâlniri periodice pentru a discuta strategia de dezvoltare a judeţului Suceava”, a declarat, în conferinţă de presă, Gheorghe Flutur.

Deocamdată, dr. Irimescu rămâne la DSP până când formaţiunea din care face parte îi va găsi un înlocuitor.

 

Opoziţia nu-i dă frisoane lui Flutur

În ceea ce priveşte relaţia cu partidele de opoziţie, Gheorghe Flutur neagă faptul că pe linie administrativă ar aprecia primarii în funcţie de culoarea politică. Flutur a declarat, ieri, că nu are temeri nici că i-ar pleca primari din partid, cum a insinuat liderul PNL, Ştefan Băişanu, nici nu alocă fonduri pe criterii politice, cum susţine PSD.

„N-am nici o nelinişte în ceea ce priveşte primarii şi acum nu e nici un fel de Cântarea României, cine vorbeşte cu mai mulţi primari. Şi eu am vorbit săptămâna trecută cu ultimii primari pe care îi mai are PNL, sunt oameni care îşi fac proiecte, îşi văd de administraţie. N-am făcut nici o separare, nici la Humor, nici la Şerbăuţi, nici la Dorneşti, unde am investit enorm de mult în primarii PNL. Nu asta este problema. La Dorneşti am băgat foarte mulţi bani în regularizarea râului, în pod, cale ferată, case noi. Ca să nu mai spun şi ajutoare cât am adus, indiferent de culoarea politică. Probabil că unii oameni sunt mai liberi şi au timp să stea de vorbă”, a afirmat Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur vrea ca UDMR să desemneze un nou director la DSP cât mai repede.
 Vizualizări articol: 1098 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Flutur vrea ca UDMR să desemneze un nou director la DSP cât mai repede1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ozosept trimis de
(18 sep 2010, 00:22:04
RUSINE
De maine vad ca va fi obligatorie limba maghiara in Suceava..MARITE STEFAN unde esti?
PS:respect pentru unguri dar in tara lor sau in Romania atata timp cat se comporta ca Romanii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei