Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 sep 2010 - Anul XV, nr. 219 (4510)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Protest

Un microbuz care făcea transporturi ilegale a fost abandonat în faţa Primăriei Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un sucevean care a fost prins făcând transporturi pirat înspre Gura Humorului s-a răzbunat abandonând microbuzul cu care făcea cursele ilegale în faţa sediului Primăriei Suceava. Protestul său inedit a avut loc miercuri seara, în jurul orei 21.30, când, supărat că i-au fost confiscate plăcuţele de înmatriculare şi certificatul de înmatriculare a autovehiculului, odată cu amenda de 25.000 de lei care i-a fost aplicată, a urcat cu maşina pe trotuar şi a lăsat-o chiar în faţa treptelor de urcare în primărie.

Acesta nu s-a lăsat înduplecat de poliţiştii comunitari care păzeau sediul primăriei să o mute de acolo, încât aceştia au chemat un echipaj al Poliţiei Rutiere, cu atât mai mult cu cât autovehiculul nu avea plăcuţe de înmatriculare.

“Noi nu am făcut altceva decât să sesizăm Poliţia Rutieră, care a venit şi a constatat că persoana respectivă a circulat cu maşina neînmatriculată.

Totuşi, spre dimineaţă, în jurul orei 06,30, a decis că e mai bine să vină să-şi ridice maşina. Cu toate acestea, el va fi tras la răspundere de Poliţia Rutieră pentru că a circulat fără plăcuţe şi certificat de înmatriculare”, a declarat viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi, care a fost informat printre primii de protestul inedit al celui prins în trafic, pe când transporta ilegal călători, cu o zi înainte, cu microbuzul înmatriculat SV 10 AOW.

De altfel, în urma acţiunilor de control coordonate de Lucian Harşovschi, pentru stoparea fenomenului de piraterie în transportul public, în luna august şi începutul lunii septembrie au fost aplicate 13 amenzi de câte 25.000 de lei, în toate aceste cazuri fiind luată şi măsura de confiscare a plăcuţelor de înmatriculare ale autovehiculelor, care sunt forţate astfel să tragă pe dreapta cel puţin timp de o lună.

“Continuăm aceste demersuri, împreună cu Poliţia Rutieră, pentru a-i potoli pe piraţi, iar transportatorii autorizaţi să îşi desfăşoare activitatea în condiţii cât mai bune. Le recomand celor care practică astfel de servicii să intre în legalitate cât mai repede, pentru că atunci când vor fi prinşi vor avea de suportat consecinţele extrem de aspre ale legii”, a adăugat viceprimarul Lucian Harşovschi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un microbuz care făcea transporturi ilegale a fost abandonat în faţa Primăriei Suceava.
 Vizualizări articol: 944 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Un microbuz care făcea transporturi ilegale a fost abandonat în faţa Primăriei Suceava4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   E bun trimis de
(17 sep 2010, 12:47:12
bine ca nu a intrat cu viteza direct pe usile primariei ....
1.1  RE: E bun trimis de
(17 sep 2010, 13:34:33
Nu bun, ci relativ destept! Ce rezolva daca intra in primarie? La ora aia nici cainii comunitari nu mai sunt pe acolo... Cel mult era cercetat pe langa circulatie fara placute si certificat si pentru distrugeri, plus ca ar fi trebuit sa repare si ce a stricat!
2.   B R A V O ! trimis de
(17 sep 2010, 14:39:13
Bine i-a facut jegosului.Sta si ne rade in fata noua taximetristilor si el isi face averi.
3.   Neam cu cretuleac trimis de
(17 sep 2010, 23:42:22
pai a avut tupeu asta ca e ruda cu fostul subprefect CRETULEAC.sper ca nu ma blocati pentru ca fac comentarii la adresa unui apropiat de-al lui nea papillon.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei