Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 sep 2010 - Anul XV, nr. 219 (4510)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie

Liber pentru piaţa de produse bio în faţa Palatului Administrativ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Firmele din Asociaţia „Produs în Bucovina” au liber să organizeze o piaţă volantă în faţa Palatului Administrativ. Anunţul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care a precizat că piaţa de produse agroalimentare poate fi organizată la sfârşitul fiecărei săptămâni. „Dacă doresc, chiar de săptămâna viitoare pot să-şi pună tarabele în faţa Palatului Administrativ”, a spus Flutur. El a precizat că deschiderea pieţei volante din centrul Sucevei ar putea fi totuşi amânată cu o săptămână, în condiţiile în care în perioada 24 – 25 septembrie la Iulius Mall Suceava va avea loc ediţia de anul acesta a Târgului „Produs în Bucovina”. În aceste condiţii, şeful administraţiei judeţene a precizat că producătorii de produse alimentare tradiţionale îşi vor alege singuri sfârşiturile de săptămână în care vor dori să deschidă piaţa volantă din faţa Palatului Administrativ.

Ideea deschiderii unei pieţe de produse agroalimentare în centrul Sucevei a fost prezentată de Gheorghe Flutur în cadrul unei întâlniri pe care acesta a avut-o la sfârşitul lunii trecute cu firmele din Asociaţia „Produs în Bucovina”. Flutur a declarat că administraţia judeţeană este interesată să pună la dispoziţia producătorilor standuri în faţa Palatului Administrativ, la sfârşit de săptămână, pentru a-şi vinde produsele tradiţionale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liber pentru piaţa de produse bio în faţa Palatului Administrativ.
 Vizualizări articol: 1418 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Liber pentru piaţa de produse bio în faţa Palatului Administrativ5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fara rusine trimis de
(17 sep 2010, 22:01:09
Da cu ce bani sa cumparam, tataieeeeeeeeeeeeeeeeee Pe ce lume traieste flutur asta, chiar nu-i spune nimeni ce foame fac romanii ? De unde bani sa cumpere sucevenii produse bio? Lumea n-are bani nici de cel mai ieftin parizer ! RUsine !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei