Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 sep 2010 - Anul XV, nr. 219 (4510)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Până la sfârşitul lunii octombrie

Sucevenii cu acţiuni la SIF Moldova pot să-şi ridice banii de la poştă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 1 septembrie – 31 octombrie, sucevenii care au acţiuni la SIF Moldova SA vor putea să-şi ridice dividendele aferente anului 2009, împreună cu dividendele neîncasate din anul 2008 şi 2007, de la oficiile poştale.

Pentru ridicarea banilor, persoanele fizice trebuie să se prezinte la oficiile poştale unde sunt arondate cu buletinul sau cartea de identitate unde este trecută adresa de domiciliu cu care acestea sunt înregistrate în Registrul Acţionarilor de la Depozitarul Central, dar şi codul numeric personal. Acţionarii cu domiciliu în oraşele în care Poşta Română are oficii informatizate pot ridica dividendele de la oricare oficiu informatizat al Poştei Române din ţară. Orarul de ridicare a dividendelor se încadrează în orarul de lucru al Poştei Române.

Acţionarii – persoane fizice din mediul rural care nu au actualizate adresele de domiciliu vor putea ridica dividendele numai de la oficiul Poştei Române unde este arondată adresa cu care acţionarul este înregistrat în registrul acţionarilor. Odată cu primirea dividendelor, acţionarii îşi vor putea actualiza datele personale de identificare.

Directorul operaţional al Oficiului Judeţean de Poştă Suceava, Nicolai Costrâş, ne-a spus că, în acest an, Poşta Română a încheiat convenţie cu City Banck, care, la rândul ei, a încheiat o convenţie cu SIF Moldova pentru achitarea dividendelor.

 

Fără dividende prin mandat poştal

„Până în acest an, acţionarii primeau dividendele prin mandat poştal, acasă, pentru că exista o convenţie încheiată între Poşta Română şi SIF Moldova, care prevedea acest serviciu. Începând din acest an, Poşta Română doar achită dividendele acţionarilor, pe baza codului numeric personal, la oficiile poştale, pentru că acesta este serviciul pe care ni l-a solicitat City Bank, care, la rândul ei, are încheiat un contract cu SIF Moldova. Îi aşteptăm pe suceveni să vină cât mai repede la oficiile poştale unde sunt arondaţi, cu cartea de identitate pe care este prevăzut codul numeric personal, pentru a putea fi verificaţi şi pentru a putea să-şi ridice banii”, a mai completat Costrâş.

Pentru informaţii privind plata dividendelor, acţionarii pot să sune direct la Societatea de Investiţii Financiare Moldova SA – Serviciul Acţionariat, societate care are sediul în Bacău, la numărul de telefon 0234/ 576740/412

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii cu acţiuni la SIF Moldova pot să-şi ridice banii de la poştă.
 Vizualizări articol: 1538 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Sucevenii cu acţiuni la SIF Moldova pot să-şi ridice banii de la poştă3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei