Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 aug 2010 - Anul XV, nr. 202 (4493)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Referendum

Orăşenii din Milişăuţi, chemaţi la vot pentru a redeveni săteni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 4.200 de electori din oraşul sucevean Milişăuţi sunt aşteptaţi la urne duminică, 29 august. Ei au de răspuns cu „DA” sau „NU”, în cadrul unui referendum privind revenirea localităţii la statutul de comună. Referendumul este organizat în baza unui hotărâri aprobate pe 29 iulie de către Consiliul Local Milişăuţi. Procesul de votare se va desfăşura în intervalul orar 08.00-20.00, secţiile de vot fiind organizate la Căminul cultural Milişăuţi, sediul primăriei şi la căminul cultural Bădeuţi. Pe listele electorale permanente figurează 4.214 persoane. Pentru ca referendumul să fie validat, la vot trebuie să participe cel puţin jumătate plus unu dintre electori.

 

La urne sunt aşteptate 4.214 persoane

Dacă numărul voturilor valabil exprimate la răspunsul „DA” este majoritar, atunci înseamnă că oamenii din Milişăuţi sunt de acord ca localitatea lor să revină la statutul de comună.

“Pentru organizarea şi desfăşurarea referendumului a fost înfiinţat Biroul electoral de circumscripţie electorală orăşenească nr. 12 Milişăuţi şi un număr de trei Birouri electorale ale secţiilor de votare. Ieri (nr- vineri 27 august) am predat, pe bază de proces verbal, primarului oraşului Milişăuţi şi preşedintelui Biroului electoral de circumscripţie nr. 12 Milişăuţi materialele necesare în procesul de votare: 4.600 de buletine de vot, 3.800 de timbre autocolante, ştampilele de control ale birourilor electorale ale secţiilor de votare, ştampilele cu menţiunea „VOTAT”, listele electorale suplimentare şi extras de pe lista electorală pentru votarea cu urna specială. În data de 28.08.2010, un reprezentant al Instituţiei Prefectului – Judeţul Suceava va controla amenajarea localurilor secţiilor de dotare, potrivit prevederilor legale”, a declarat prefectul Sorin Arcadie Popescu. Recent, şi electorii din oraşul Cajvana au fost chemaţi să voteze pentru revenirea localităţii la rangul de comună. Referendumul a fost, însă, invalidat, din cauza prezenţei slabe la urne.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Orăşenii din Milişăuţi, chemaţi la vot pentru a redeveni săteni.
 Vizualizări articol: 1198 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Orăşenii din Milişăuţi, chemaţi la vot pentru a redeveni săteni1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei