Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 aug 2010 - Anul XV, nr. 202 (4493)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Vizită oficială

Operatorii de turism din Germania, invitaţi să viziteze Bucovina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O delegaţie formată din operatori de turism şi ziarişti din Germania ar putea să viziteze judeţul Suceava. Propunerea i-a fost făcută de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, ambasadorului Germaniei la Bucureşti, Andreas von Mettenheim, în cadrul întâlnirii pe care cei doi au avut-o ieri la Palatul Administrativ. În cadrul discuţiilor, Flutur a propus ca reprezentanţii celor mai importanţi operatori de turism din Germania, precum şi ziarişti specializaţi în turism din această ţară să vină în vizită în judeţ pentru a vedea potenţialul turistic al Bucovinei. De asemenea, Flutur a lansat o invitaţie şi către reprezentanţii mediului de afaceri din Germania, în special către Camera de Comerţ din această ţară, în vederea organizării unei întâlniri la Suceava cu reprezentanţii companiilor sucevene. El a precizat că o astfel de întâlnire ar putea avea ca rezultate demararea unor colaborări în domeniul afacerilor, subliniind că oamenii de afaceri germani ar putea să stabilească parteneriate şi cu autorităţile locale în perspectiva apariţiei Legii parteneriatului public privat. Pe de altă parte, trebuie spus că în cadrul discuţiilor dintre cei doi s-au abordat în special aspecte legate de problematica administraţiei locale şi regionale. Flutur i-a prezentat ambasadorului Germaniei strategia de dezvoltare a judeţului, punând accent pe turism, dar şi pe alte ramuri economice, cum ar fi industria alimentară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Operatorii de turism din Germania, invitaţi să viziteze Bucovina.
 Vizualizări articol: 747 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Operatorii de turism din Germania, invitaţi să viziteze Bucovina5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   In zori de zi trimis de
(29 aug 2010, 19:40:36
Toate bune si frumoase daca ar fi adevarate.Potentialul turistic al judetlui Sueava este mai mare ca al Elvetiei,dar foarte,foarte prost gospadarit.Ex:Pe nici un indicator turistic unde se regasesc "Tinutul manastirilor din Bucovina"nu apare manastirea Slatina,obiectiv turistic de o mare importanta fiind trecut pe lista Unesco si construit de peste 500 de ani.de Alexandu Lapusneanu in jiltul careia stau azi conducatorii judetului Suceava.De la Cornu Luncii pina la manastirea slatina care se afla amplasata intr-un decor ca in imprejurimele Genevei drumul este intr-o stare de nedescris.Orice vizitator daca ari veni pe acest drum chiar daca Lapusneanu ar invia a doua oara nu mai vine,fiindca isi rupe masina in doua sau trei.S-a mai furat un drum judetean cel care leaga Slatina de Voronet care este trecut pe hartile GSP si realitate nu exista,fiindca nu la-u construit cu toate ca banii au fost alocati si disparuti fara urma.In rest turism ca turism,dar ce facem cu drumurile ????????????

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei