Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 aug 2010 - Anul XV, nr. 198 (4489)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De la grătar, la spital

Şi-a băgat familia în spital, după ce, la 15 ani, a condus în locul tatălui beat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inconştienţa unui tată, care şi-a lăsat fiica în vârstă de 15 ani la volan, a dus la producerea unui grav accident rutier. Cinci oameni, aflaţi într-o Dacie 1300, s-au răsturnat în albia unui pârâu şi doar şansa a făcut ca nimeni să nu moară. Tatăl şi fiica s-au ales cu dosare penale, răspunderea cea mai mare fiind însă pe umerii părintelui.

Dumitru Ghivnici, în vârstă de 49 de ani, din comuna Ostra, a plecat duminică dimineaţă la un grătar, la volanul unei Dacii 1300. Alături de el se afla fiica sa, Adina, în vârstă de 15 ani, Aneta Varvaroi, în vârstă de 73 de ani, bunica minorei, Elena Surugiu, de 62 de ani, şi Lăcrămioara Breniuc, de 32 de ani, ultimele două, cunoştinţe cu familia primilor. Au petrecut la iarbă verde ore bune, până spre seară, în jurul orei 18.00. 

La întoarcere, pentru că a consumat alcool, bărbatul s-a gândit să o lase să conducă pe fiica sa de doar 15 ani. Minora s-a urcat la volan, însă drumul de câţiva kilometri până acasă a fost prea mult pentru ea.

 

Au aterizat cu Dacia în pârâul Suha 

Accidentul s-a produs pe raza comunei Ostra, în zona de ieşire spre Tarniţa. Poliţia precizează că şoferiţa, pe fondul lipsei de experienţă în condus şi al vitezei, a scăpat maşina de sub control într-o curbă la stânga. Autoturismul a ieşit în decor pe partea dreaptă a drumului, a plonjat în hăul de câţiva metri de lângă şosea şi s-a răsturnat, aterizând apoi chiar în albia pârâului Suha din localitate, din fericire nu foarte adânc.  

Toţi cei cinci ocupanţi ai maşinii au suferit leziuni, ajungând la spital. Probleme mai deosebite sunt în cazul celor două bătrâne, diagnosticate cu leziuni grave. Aneta Varvaroi, femeia în vârstă de 73 de ani, a fost transferată de la spitalul din Gura Humorului la Spitalul Judeţean Suceava. Totuşi, leziunile nu sunt legate de funcţiile vitale, fiind vorba de fracturi şi contuzii toraco-abdominale, astfel că viaţa victimelor nu este pusă în pericol.

 

Şi-a recunoscut fapta

Audiat de poliţişti, Dumitru Ghivnici şi-a recunoscut fapta. El a acceptat să sufle şi în etilotest, rezultatul fiind de 0,78 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, şi a recunoscut că şoferiţa de ocazie s-a urcat la volan la îndemnul său, deoarece el nu s-a simţit în stare să conducă.

Conform procedurilor, poliţiştii au întocmit dosare penale, minora fiind cercetată pentru conducerea unui autovehicul fără a deţine permis, iar tatăl pentru infracţiunea de încredinţare a maşinii unei persoane fără permis de conducere. 

Minora de 15 ani a fost verificată cu etilotestul, rezultatul fiind 0.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi-a băgat familia în spital, după ce, la 15 ani, a condus în locul tatălui beat.
 Vizualizări articol: 967 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Şi-a băgat familia în spital, după ce, la 15 ani, a condus în locul tatălui beat5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :) trimis de
(24 aug 2010, 11:56:57
Fapta e premeditatahappy

Omul a plecat la gratar cu 3 babe si o pustoaica de 15 ani. A rupt si el o sticla de Noroc, si s-a gandit, in mod responsabilhappy, sa nu conduca el beat, ci sa o lase pe pustoaica care probabil inca se joaca cu papusile. I-a pus sub fund vreun lighean si o perna, si hai tati, da-i gaz pe drumul mare, ca ce poa' sa se intample?

ce sa mai zici, astia sunt romanii, cu astia defilam
1.1  RE: :) trimis de
(24 aug 2010, 12:08:02
una din pasagere are 32 de ani? asta numesti "baba" ??? in rest, ai dreptate
1.2  RE: :) trimis de
(24 aug 2010, 13:00:14
ai dreptate, mi-a scapat. Imi cer scuze tinerei de 32happy
2.   Inconstient trimis de
(24 aug 2010, 13:32:01
Stii ca esti cu masina..te apuci si bei...si pe deasupra iti mai pui si copilul minor care deabia are buletin sa conduca masina...si mai ales pe strazile alea din ostra..inconstient...:-j
2.1  RE: Inconstient trimis de
(24 aug 2010, 14:06:43
in mod normal, ca sa te duci la iarba verde in satul ala, nici macar nu iti trebe masina....raul Suha strabate toata localitatea, in plus ai natura foarte aproape oriunde ai locui acolo.....dar deh, taran fudul ca are masina cicalaughing))
3.   =)) Penal...:)) trimis de
(24 aug 2010, 19:05:51
Cum sa-i pui etilotest la o copchila de 15 ani care inca se mai joaca cu papusile (cum zicea careva mai sus) si care nici macar nu stie ce-i aia sau la ce se foloseste...:))rolling on the floor))))))
3.1  RE: =)) Penal...:)) trimis de
(24 aug 2010, 20:32:04
:)) ce copii se mai joaca cu papusile la 15 ani ? poate cu maciucile ai vrut sa zici ..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei