Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 aug 2010 - Anul XV, nr. 198 (4489)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Petru Luhan, un nimeni cu acte nevinovat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a făcut o gafă enormă în momentul în care a decis să-l aducă la Suceava pe Petru Luhan. Păcălit de nu se ştie cine că are în faţa sa un tânăr de un mare viitor, preşedintele PD-L al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a grăbit să-l pună pe Petru Luhan administrator public al judeţului Suceava. Astfel, dintr-un nimeni fără acte, domnul Luhan a ajuns un nimeni cu acte şi cu un salariu imens. Vreo 130 de milioane de lei vechi pe lună. Un salariu pe care nu i l-a plătit nici domnul Flutur din buzunarul lui şi nici PD-L-ul din buzunarele sale, ci administraţia judeţeană, din buzunarele contribuabililor. În scurt timp, Gheorghe Flutur şi-a dat seama câtă minte zace sub freza gelată a celui care i-a fost băgat pe gât şi a început să se distanţeze de acesta. Cu cât domnul Flutur stătea mai departe de domnul Luhan, cu atât acesta se simţea mai lipsit de inhibiţii şi spunea public tot ce-i trecea prin cap. Dacă ar avea cineva timp să adune toate prostiile pe care fostul administrator public al judeţului, Petru Luhan, le-a spus, ar face o prostie atât de mare încât aceasta ar intra în Academia Recordurilor care nu folosesc la nimic mai uşor decât oul uriaş care o vreme a stat în centrul Sucevei.

Profitând de alegerile pentru Parlamentul European, Gheorghe Flutur a procedat exact ca un stâlp de nădejde al fostului regim comunist. Adică, pentru a scăpa de Petru Luhan, l-a avansat pe acesta, în sensul că l-a ajutat să devină europarlamentar. Mintea de sub freza lui gelată n-a înţeles, însă, că domnul Flutur a vrut să scape de el. Din contră, în mintea domnului Luhan s-a instalat confortabil ideea că el este un tip foarte valoros şi de aceea a fost trimis la Bruxelles. Având convingerea că este un personaj important pentru Suceava, pentru România şi pentru Uniunea Europeană, Petru Luhan s-a pus pe făcut declaraţii publice la greu. Numai că atunci când nu spune nimic, domnul Luhan spune bazaconii. Dacă s-ar face un top al celor mai penibile declaraţii politice, Petru Luhan ar ieşi primul din Europa şi chiar din lume. Petru Luhan este, însă, nevinovat. Vinovaţi sunt colegii din presa suceveană care publică toate enormităţile pe care le primesc de la domnul Luhan. Partea foarte proastă este că le publică fără să facă sublinieri critice. Presa suceveană se face vinovată de faptul că îşi dă silinţa pentru a transforma un nimeni cu acte în cineva cu acte. Dragă presa suceveană, mai uită-te în oglindă înainte de a-i face loc în ziare şi la televizor nevinovatului Petru Luhan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Petru Luhan, un nimeni cu acte nevinovat.
 Vizualizări articol: 2228 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.19/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 21 voturi
Petru Luhan, un nimeni cu acte nevinovat4.2521

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tirziu trimis de
(24 aug 2010, 11:58:06
abia acum v-ati trezit?:)) daca ar fi singurul de acest gen din actuala asa zisa clasa politica din suceava. Tirziu sorine ii dai la picioare da cred ca stim cu totii de ce:)))
sau chiar s-au hotarat si pdl-istii sa ii strice imaginea:). Oricum iesi bine:))
2.   Felicitari! trimis de
(24 aug 2010, 21:22:13
Domnule Sorin Avram, va felicit si va asigur de tot respectul meu! Curaj, demnitate, har jurnalistic si iata cum dl Sorin Avram a scris inca un articol deosebit de incitant despre criteriile originale ale PDL de promovare a mediocritatilor in functii foarte bine platite nu din buzunarul vreunui nabab, membru al partidului de guvernamant, ci din banul public. Nu stiu ce face acest domn, inafara de exercitii de imagine, in Parlamentul European, dar numirea si mai ales activitatea sa in functia de administrator al judetului, a socat si a starnit iritarea generala. Se vorbeste de oameni avizati ca a cotizat din greu in campania din 2008, dar nimeni si nimic nu-i dadea dreptul dlui Flutur sa sfideze in asemenea hal cetatenii judetului.
3.   Chiar daca n-are... trimis de
(24 aug 2010, 21:26:06
Chiar daca n-are legatura cu subiectul, rog redactia Monitorului de Suceava sa initieze campania pentru modificarea Legii alegerilor locale, astfel incat si presedintii consiliiilor judetene sa fie alesi in 2 tururi de scrutin ca si primarii. Argumente sunt destule pentru a fi initiat acest demers.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei