Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 aug 2010 - Anul XV, nr. 198 (4489)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

A cântat fals

Roxana, Prinţesa Ardealului, în cătuşe la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Manelista Roxana, Prinţesa Ardealului, a „cântat” astă-noapte în arestul Poliţiei Suceava. Ea a fost reţinută, alături de trei suceveni, în dosarul în care mai sunt puşi sub acuzare şi Paul Iova, zis „Ion Petrişor”, organizatorul concursului „Miss Piranda”, fiul acestuia, Fănică Iova, dar şi Constantin Nistor, zis „Copilu”, din Vicovu de Sus, respectiv George Tărâţă, zis „Cuşu”, din Vicovu de Jos.

Roxana, Prinţesa Ardealului, aşa cum este cunoscută publicului, a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore sub acuzaţiile de constituire de grup infracţional organizat şi complicitate la contrabandă. Manelista s-a născut la Deva, pe 24 decembrie 1989, iar numele ei real este Roxana Dana Rotar.

Portretul în care este zugrăvită manelista pe site-ul taraftv.ro pare acum doar o glumă proastă.

„Roxana, Prinţesa Ardealului, s-a născut în ajunul Crăciunului şi crede că are o stea norocoasă deasupra capului. Iubită şi răsfăţată de toată familia, Roxana a avut parte de tot sprijinul acesteia. Când a considerat că ştie să cânte şi poate să iasă în public, părinţii au ajutat-o să deschidă un bar, unde ea cânta muzică populară, din repertoriul Stanei Izbaşa şi al Adrianei Antoni, pe care le admira foarte mult pentru voce şi prezenţa scenică. Apoi a început să cânte melodii din repertoriul lui Florin Salam şi al lui Nicolae Guţă. În acest bar a fost remarcată de un impresar, care a adus-o în Bucureşti, unde Roxana a devenit repede vedetă. <Atunci îi ascultam pe Guţă şi Salam şi acum am ajuns să cânt cu ei>. Este deja în topurile de manele şi are colaborări cu cei mai buni interpreţi. Ca să fie mereu în formă, Roxana se duce la sala de fitness, la înot şi la patinaj. Îi place să aibă ţoale de fiţe, dar şi rochii elegante, pentru emisiuni şi cântări. Îi plac bijuteriile din aur, mai ales cele cu lucrături deosebite şi pietre preţioase”, este portretul celei care a trecut de la extaz la agonie în doar câteva ore.

 

Care era rolul Roxanei, Prinţesa Ardealului

Fosta gazdă a unei emisiuni de televiziune la Taraf Tv, intitulată "Manele de 10 stele", Roxana, Prinţesa Ardealului, a ajuns ieri în faţa procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava pentru a doua oară în decurs de câteva săptămâni.

Prima dată a fost audiată la finalul lunii iulie, dar pentru că nu existau suficiente probe la dosar, a fost lăsată să plece acasă. Nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi ieri, când Roxana, Prinţesa Ardealului, a fost reţinută şi i s-a imputat că a venit la Suceava de nouă ori alături de „Ion Petrişor” pentru a transporta ţigări de contrabandă către Bucureşti. Mai exact, manelista era folosită ca un soi de paravan, pentru ca Paul Iova să poată justifica desele veniri la Suceava. Surse apropiate anchetatorilor susţin că Roxana, Prinţesa Ardealului, a negat toate acuzaţiile şi ar fi declarat că nu ştia exact cu se ocupa „Ion Petrişor”. Manelista va fi dusă astăzi la Tribunalul Suceava cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

 

A cântat melodia „Hai Băsescu la putere”

Roxana, Prinţesa Ardealului, a fost implicată şi în campania electorală din toamna anului trecut, când împreună cu Florin Salam a cântat melodia „Hai Băsescu la putere”.

În mod ironic, versurile melodiei par să se fi întors chiar împotriva celei care le-a popularizat.

„Hai Băsescu la putere,

Scapă ţara de lichele,

De perverşi şi mafioţi,

Pune-i la respect pe toţi”,

aşa sună primele versuri ale melodiei pe care maneliştii i-au dedicat-o actualului preşedinte al României.

 

Ramura Vicovanu a traficat peste 300.000 de pachete de ţigări

Alături de Roxana, Prinţesa Ardealului, în beciurile Poliţiei Suceava au mai ajuns alte trei persoane. Este vorba de Mihai Vicovanu, de 39 de ani, din Fălticeni, fratele acestuia, Ionel Vicovanu, de 32 de ani, din Dolhasca, şi Neculai Hutopilă, de 39 de ani, din Izvoarele Sucevei. O altă persoană, chemată la audieri la sediul DIICOT Suceava, Liviu Laurenţiu Irina, a dispărut fără urmă, iar procurorii vor cere ca acesta să fie căutat şi adus şi, cel mai probabil, vor emite pe numele său ordonanţă de reţinere.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că această ramură a grupării era la fel de activă. Gruparea a avut pe mână 625 de baxuri de ţigări, adică peste 300.000 de pachete de ţigări, ceea ce înseamnă un prejudiciu de peste 600.000 de euro. 

 

DIICOT a cerut prelungirea mandatelor de arestare pentru membrii grupării

Dacă Roxana, Prinţesa Ardealului, şi cei trei suceveni reţinuţi ieri sunt la prima noapte petrecută în arestul Poliţiei Suceava, celelalte persoane din acest megadosar sunt deja la a patra săptămână. Tot ieri, în timp ce audierile de la sediul DIICOT Suceava se finalizau cu reţinerea altor patru persoane, la Tribunalul Suceava se judecau cererile pentru prelungirea mandatelor de arestare emise la finele lunii iulie 2010.

Procurorii au cerut ca Paul Iova „Ion Petrişor”, Fănică Iova, Constantin Nistor „Copilu”, George Tărâţă „Cuşu”, Vasile Titi Ieremciuc, Adrian Arcadie Isopescu, Ioan Sorin Parasca, Ghiocel Liviu Zabavschi, Adrian Militaru şi Paul Roman să rămână în arest pentru următoarele 30 de zile pentru ca ancheta să poată fi dusă la capăt.

În replică, pe parcursul a aproape patru ore, avocaţii au pledat cauza clienţilor pe care-i reprezintă. „În cazul clientului meu, Parchetul nu a făcut dovada că s-ar mai fi administrat ceva probe în dosar. În aceste condiţii, nu văd care este motivaţia pentru ca el să rămână în continuare în stare de arest preventiv. În plus, nu are acces la dosar şi nu poate influenţa ancheta în nici un fel dacă ar fi lăsat în libertate”, a declarat Ionel Andrişan, avocatul lui Vasile Titi Ieremciuc. Aceeaşi poziţie a avut-o şi Bogdan Călin, avocatul lui Isopescu şi Parasca, care a considerat că lăsarea în libertate a clienţilor săi nu ar împiedica bunul mers al anchetei.

La rândul său, Laurian Ostaficiuc, avocatul care-i reprezintă pe Paul Iova, Fănică Iova, Constantin Nistor şi George Tărâţă, a declarat: „Propunerea de prelungire a mandatelor de arestare nu este justificată. Cred că nu sunt motive pentru o asemenea cerere şi nici nu este oportună, iar judecarea în stare de libertate ar fi o măsură corectă”.

Judecătorul care a analizat cererile formulate de DIICOT Suceava a amânat pentru astăzi luarea unei decizii privind lăsarea în libertate a celor zece indivizi sau prelungirea mandatelor de arestare cu încă 30 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Roxana, Prinţesa Ardealului, în cătuşe la Suceava.
 Vizualizări articol: 7634 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 16 voturi
Roxana, Prinţesa Ardealului, în cătuşe la Suceava5.0516

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Banii trimis de
(24 aug 2010, 13:33:15
Deja cand ajungi sa ai prea multi bani..nu mai stii ce sa mai faci..totul te plictiseste si incepi sa cauti ceva nou...pacat de ea...nu prea o ajuta mintea la ceva bun..:-j

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei