Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 aug 2010 - Anul XV, nr. 198 (4489)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mesaj

Barbă le transmite PSD-iştilor să lase trăncăneala şi să pună osul la treabă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L Niculai Barbă le transmite social-democraţilor suceveni „să lase trăncăneala” şi să pună osul la treabă pentru rezolvarea problemelor judeţului. Barbă a arătat că în ultima perioadă atât conducerea Consiliului Judeţean, cât şi PD-L au fost preocupate de înlăturarea efectelor inundaţiilor din vara acestui an, în timp ce PSD-iştii nu s-au implicat în nici un fel în soluţionarea unor probleme din judeţ.

„În perioada asta, PD-L şi conducerea Consiliului Judeţean s-au ocupat cu rezolvarea consecinţelor inundaţiilor din vara acestui an, cu atât mai mult cu cât în aceste zile au venit şi materialele de construcţie de la Guvern necesare refacerii caselor distruse de ape. Suntem ocupaţi cu buna gestionare a materialelor, dar şi a lucrărilor din zonele calamitate. Pe când cei de la PSD nu se implică în nici un fel în problemele judeţului, nici măcar parlamentarii sau consilierii judeţeni. De aceea, fiind în concediu de odihnă la umbră sau la soare, odihniţi fiind, au reacţii la conferinţele de presă pe subiecte nefondate şi fără acoperire”, a spus Barbă. El consideră că cei de la PSD nu ar trebui să uite că există o preocupare permanentă a conducerii administrative a judeţului şi a preşedintelui Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, pentru atragerea de fonduri în zonă.

 

Consilierii judeţeni ai PSD, invitaţi să contribuie la creşterea veniturilor judeţului

El a amintit de intervenţia lui Gheorghe Flutur în Parlamentul European în urma căreia a obţinut 11 milioane de euro din Fondul European de Solidaritate pentru înlăturarea efectelor inundaţiilor din 2008 din mai multe judeţe din ţară, printre care şi Suceava. „Banii au fost repartizaţi localităţilor sucevene afectate, însă consilierii PSD au votat împotrivă în Consiliul Judeţean, iar printr-un gest de evidentă impostură au trimis faxuri în judeţ lăudându-se cu repartizarea acestor fonduri”, a subliniat vicepreşedintele PD-L Suceava.

Barbă a spus că dacă aleşii judeţeni ai PSD ţin cu adevărat să contribuie la creşterea veniturilor judeţului, ar putea fi de acord în viitor cu vânzarea unor active din patrimoniul Consiliului Judeţean. „Consilierii PSD ar putea să nu mai boicoteze valorificarea unor active ale judeţului, care ar putea fi vândute, iar din fondurile rezultate se vor mai putea rezolva încă o serie de probleme în judeţ. Mai mult decât ceea ce spune PSD ne interesează locuitorii judeţului şi mai ales să fim alături de ei, să le rezolvăm problemele”, a conchis Barbă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Barbă le transmite PSD-iştilor să lase trăncăneala şi să pună osul la treabă.
 Vizualizări articol: 641 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Barbă le transmite PSD-iştilor să lase trăncăneala şi să pună osul la treabă1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Gata cu "barbile" trimis de
(24 aug 2010, 11:26:54
Barba trebuie sa fie constient ca ne-a mintit odata cu atitudimnea lui de om corect atunci cand era pus sa salveze invatamantul romanesc de hoti, corupti si incompetenti. Acum poate debita orice, ca nu mai are credibilitate. Iar PDL-eprele pot sa stea si-n cap, ca nu cred ca vor scapa de oprobiul sucevenilor. Sa se duca Barba din nou la cultivat cartofi, ca acolo avea credibilitate.
2.   ASTA DA PREOCUPARE trimis de
(24 aug 2010, 12:25:28
NU STIAM DE CE NU SE MAI FACE NIMIC IN ACEST JUDET.CONDUEREA SE ARATA PREOCUPATA DE VINZAREA BUCOVINEI NU DE MODERNIZARE SI DEZVOLTARE.MACAR VINDEȚI-NE CU TOTUL LA AUSTRIECI
3.   Hei! trimis de
(24 aug 2010, 21:36:01
Ce-i cu limbajul asta? Totusi, daca nu ma-nsel, acest domn Barba este un consilier al Presedintelui CJ, nu un drojder de la birtul din sat. Cum isi permite ca din aceasta functie sa foloseasca un asemenea limbaj ca sa se rafuiasca cu nu stiu cine? Un pic de decenta domnule consilier daca sunteti totusi intelectual, n-o luati pe aratura ca la simpozioanele de pe marginea santului!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei