Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 aug 2010 - Anul XV, nr. 198 (4489)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accident grav

A trecut printr-o poartă şi s-a oprit într-un copac, după ce a adormit la volan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un şofer în vârstă de 40 de ani, care a adormit la volan, a trecut pe lângă moarte după un teribil accident rutier, maşina la volanul căreia se afla trecând prin poarta unei gospodării şi oprindu-se într-un copac. Accidentul s-a petrecut duminică dimineaţă, la ora 7.30, pe DN 17, în satul Prisaca Dornei, comuna Vama.

Conform Poliţiei, şoferul, Mugurel T., în vârstă de 40 de ani, din comuna Vatra Moldoviţei, a ieşit brusc în afara drumului, spulberând poarta din lemn a unei gospodării, după care maşina a intrat în curtea respectivă, oprindu-se într-un copac.

„Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto, care din cauza stării în care se afla nu a putut fi  testat cu aparatul etilotest, însă i s-a recoltat o probă de sânge în vederea determinării alcoolemiei”, a precizat inspectorul principal Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

 

Accident cu un „britanic” beat, fără permis şi asigurare

Tot duminică dimineaţă, s-a mai produs un accident în urma căruia o maşină s-a izbit în gard. Poliţia informează că pe drumul comunal din Burla, Samson J., în vârstă de 50 de ani, localnic, a derapat din cauză că a intrat cu viteză într-o curbă, pe un carosabil acoperit cu pietriş, scăpată de sub control maşina izbindu-se în gardul unei gospodării de la marginea drumului.

Şoferul, care în urma impactului a fost rănit uşor, va răspunde penal în faţa legii pentru un întreg lanţ de infracţiuni. El era băut (0,82 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat), avea permisul de conducere reţinut pentru comiterea unei alte infracţiuni la regimul circulaţiei, iar maşina sa, înmatriculată în Marea Britanie, nu avea drept de circulaţie, lipsindu-i asigurarea civilă auto valabilă în România.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A trecut printr-o poartă şi s-a oprit într-un copac, după ce a adormit la volan.
 Vizualizări articol: 1590 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
A trecut printr-o poartă şi s-a oprit într-un copac, după ce a adormit la volan1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei