Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 mai 2010 - Anul XV, nr. 102 (4393)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiţii

Coşna are o primărie mai modernă decât unele oraşe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Autorităţile locale din Coşna au investit din fonduri proprii aproximativ 1,6 milioane de lei (16 miliarde de lei vechi) în modernizarea primăriei din această comună. Potrivit primarului din Coşna, Iliuţă Ivan, lucrările au demarat în luna iulie 2009 şi au fost inaugurate la sfârşitul săptămânii trecute, în prezenţa a peste 100 de persoane, printre care vicepreşedintele Consiliului Judeţean Daniel Cadariu, precum şi primari din localităţile învecinate. Lucrările au presupus reabilitarea, modernizarea şi extinderea fostului sediul al primăriei, la finalul investiţiei suprafaţa construită a clădirii crescând de la 457 la 953 de metri pătraţi. Ivan a mai arătat că în noul sediu al primăriei vor fi acordate spaţii şi pentru un sediu al poliţiei locale, precum şi pentru două cabinete, unul medical şi unul sanitar-veterinar. În acelaşi timp, un spaţiu va fi destinat înfiinţării unei agenţii bancare.

La rândul său, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Daniel Cadariu a precizat că noul sediu al primăriei din Coşna poate fi un exemplu şi pentru alte administraţii din judeţ.

„Este de apreciat realizarea echipei din cadrul primăriei Coşna, condusă de primarul Iliuţă Ivan, cu atât mai mult cu cât această comună este una dintre cele mai mici din judeţ, având aproximativ 1600 de locuitori. Acest sediu este reprezentativ atât pentru primăriile din zona Dornelor, cât şi pentru celelalte administraţii locale din  judeţul Suceava, putând cu uşurinţă deservi nevoile de funcţionare pentru o primărie de oraş sau chiar de municipiu”, a spus Daniel Cadariu.

Cadariu a spus că modernizarea primăriei din Coşna este a doua investiţie importantă din această comună, recent fiind încheiate lucrările la sistemul de canalizare, reţele şi staţie de epurare. Daniel Cadariu a spus că această investiţie a fost finalizată prin intermediul Ordonanţei Guvernului 7/2006 privind instituirea Programului de dezvoltare a infrastructurii din mediul rural.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Coşna are o primărie mai modernă decât unele oraşe.
 Vizualizări articol: 887 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Coşna are o primărie mai modernă decât unele oraşe0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei