Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 mai 2010 - Anul XV, nr. 102 (4393)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Modernizare

Parcarea extinsă a Primăriei Suceava va fi redeschisă de mâine

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Parcarea Primăriei Suceava, situată vizavi de Stadionul Areni, va fi redeschisă de mâine celor care au nevoie de serviciile acestei instituţii, odată cu finalizarea lucrărilor de modernizare şi extindere.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a spus că a cerut celor de la firma Symmetrica să finalizeze lucrarea în cursul zilei de luni, pentru ca azi să poată fi făcute marcajele necesare, iar de mâine să fie din nou permis accesul în parcare angajaţilor care vin la serviciu cu maşina, maşinilor de serviciu ale instituţiilor publice, dar şi cetăţenilor care au nevoie să obţină diverse acte ori chiar să îşi plătească taxele şi impozitele.

Lucrările de refacere a parcării Primăriei Suceava, prin extinderea sa, de la 22 la peste 40 de locuri de parcare, precum şi modernizarea sa, prin montarea de pavele colorate pe întreaga sa suprafaţă, delimitată de noi borduri, au început în urmă cu aproape două săptămâni şi costă aproape 100.000 de lei.

Pentru a fi facilitat accesul în parcare, dar şi pentru a fi evitate blocajele rutiere care apar frecvent în zona sediului de primărie, la intersecţia străzilor Universităţii cu Alexandru cel Bun urmează să fie amenajat un sens giratoriu de dimensiuni reduse. Montarea acestuia se va face doar după modernizarea străzii Alexandru cel Bun, care în prezent este afectată de lucrări ISPA atât pe partea de apă potabilă, cât şi pe cea de canalizare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parcarea extinsă a Primăriei Suceava va fi redeschisă de mâine.
 Vizualizări articol: 1861 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Parcarea extinsă a Primăriei Suceava va fi redeschisă de mâine0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Intrebare intrabatoare? trimis de
( 4 mai 2010, 12:56:08
Are Primaria Suceava datorii catre Symmetrica? dar cate celelalte firme cu care are contracte?

raspuns:
Symmetrica primeste daca se poate banii in avans. restul firmelor la anul (ca acum e criza si poate mai trebuiesc ceva trotuare pavate si acolo nu se poate intarzia plata)
2.   Parcare pt cetateni? trimis de
( 4 mai 2010, 16:23:25
Ca de obicei ciupercile comestibile sunt prima sursa de hrana pe acolo:niciodata monkey bodiguarzii nu lasau cetatenii sa intre cu masina in parcare:acolo e locu lui sefu',acolo al lui vicele,acolo e unui director de la...,si tot asa.Sigur e si pt cei multi si fraieri care venim sa bagam fonduri pt Symmetilica si Colaps?Doar giratoriu lipseste acolo si o tichie de margaritar,in rest purtatorul exista,aferim!
2.1  RE: Parcare pt cetateni? trimis de
( 4 mai 2010, 23:27:39
Sa stii ca ai dreptate si prelipcarul portocaliu cu sarmaua'n gura s-a gandit ca ii mai trebuie niste tichii. Prima sensul giratoriu la primarie, a doua sa falimenteze termica.
Noroc ca a fost votat de majoritatea suburbana.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei