Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 mai 2010 - Anul XV, nr. 102 (4393)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Turneu naţional

Peste o sută de tineri suceveni, iniţiaţi de CRBL în paşi de street-dance

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Peste o sută de tineri suceveni au fost iniţiaţi de CRBL în paşi de street – dance şi break – dance ieri, la Hotelul Continental din Suceava. Pe numele său adevărat Eduard Mihai Andreianu, CRBL, membrul fondator al trupei Simplu, se află pentru două zile la Suceava, unde se întâlneşte cu iubitorii de dans, pentru a le împărtăşi din tainele dansului.

„Dansul este o artă, şi asta vreau să le explic şi eu cursanţilor, tineri şi vârstnici, cu vârste cuprinse între 5 şi 90 de ani. La cererea tinerilor, în principal, din întreaga ţară, am iniţiat primul şi cel mai mare turneu de street-dance din România, intitulat „Dansează cu mine”, turneu care se va desfăşura în 40 de oraşe din ţară, pe parcursul întregului an, unde ne vom întâlni cu mii de iubitori ai dansului”, a declarat ieri CRBL.

El a mai spus că Suceava este primul oraş în care a poposit, dar, din păcate, doar pentru două zile, nu patru, cum şi-a propus să stea în fiecare din cele 40 de oraşe incluse în turneu, pentru că în această perioadă este programată testarea elevilor de clasa a VIII-a, pentru admiterea la liceu, şi, „şcoala este mai importantă, este pe primul loc. După aceea dansul”.

 

„Nu este suficient să-ţi pui un hanorac şi o şapcă şi să spui că faci street – dance”

Cei 125 de copii şi tineri din Suceava care s-au înscris la cursul de dans iniţiat de CRBL au scos din buzunare 40 de lei. Cursanţii au aflat de la talentatul dansator nu numai noi mişcări de dans, dar şi cât de importantă este încălzirea unui dansator, înainte de antrenamente, pentru evitarea accidentelor, şi mici secrete în ale dansului pe care CRBL le-a descoperit singur, în decursul anilor, după multă muncă şi multe provocări.

„Nu este suficient să-ţi pui un hanorac şi o şapcă şi să spui că faci street – dance. Îţi trebuie talent, perseverenţă, seriozitate. Dansul este o disciplină. Sunt foarte mulţi cei care spun că ştiu street-dance, mulţi neavizaţi, care încearcă să-i iniţieze şi pe alţii. Am simţit pe pielea mea. Eu le vorbesc cursanţilor în cunoştinţă de cauză, pentru că de la trei ani asta fac, dans. Încerc să îi îndrum corect, pentru a nu trece prin ce am trecut eu. Să evite accidentările”, a mai completat CRBL.

Cei mai buni dansatori din fiecare oraş prin care va trece CRBL vor fi selectaţi şi, la anumite evenimente sau cu diferite ocazii, vor fi invitaţi să facă o demonstraţie de dans. Cursul de dans cu CRBL poate să fie o rampă de lansare pentru iubitorii de break – dance şi street – dance. Artistul ne-a spus că nu ar fi putut iniţia acest proiect de anvergură dacă nu avea alături de el câţiva sponsori importanţi: Paprika, Hotelul Continental, Biborţeni, Intersport.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste o sută de tineri suceveni, iniţiaţi de CRBL în paşi de street-dance.
 Vizualizări articol: 911 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Peste o sută de tineri suceveni, iniţiaţi de CRBL în paşi de street-dance5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei